Hlavní obsah

Kadeřábek čtvrtou ztrátou! Šilhavému se nároďák před Anglií sype

Praha
Aktualizováno

Trenér české fotbalové reprezentace Jaroslav Šilhavý musel před zápasy proti Anglii a Severnímu Irsku udělat proti původní nominaci čtvrtou změnu. Od týmu už se odpojil nemocný Pavel Kadeřábek, kterého nahradil plzeňský pravý bek Radim Řezník. Omluvenky rychle přibývají, kvůli zdravotním problémům z nominace v minulých dnech vypadli již David Pavelka, David Hovorka a Filip Novák.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Pavel Kadeřábek v letecké pozici...

Článek

Smůla se jim před velkou bitvou lepí na paty. Každý den teď musejí udělat vynucenou změnu v nominaci. Trenéři českého národního týmu už přišli před bitvou s Anglií o čtyři hráče.

„Smůla, ale prostě to musíme přijmout. I takové situace fotbal přináší a my se s ní musíme vypořádat. Hráči, kteří dostali dodatečnou pozvánku, jsou dostatečně kvalitní a zkušení, takže jsme přesvědčení, že nám pomůžou," nepropadá kouč Jaroslav Šilhavý panice.

Třicetiletý krajní obránce Radim Řezník už zkušenosti s reprezentací má. Odehrál dva zápasy, naposledy loni. Ve Viktorii Plzeň dlouhodobě patří k oporám.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Obránce bundesligového Hoffenheimu Pavel Kadeřábek během tréninku fotbalové reprezentace.

Česká reprezentace nastoupí v pátek 11. října ve 20:45 v kvalifikaci o postup na mistrovství Evropy 2020 proti Anglii. O tři dny později vyzve v přípravném utkání proti Severnímu Irsku. Vstupenky jsou stále k dispozici.

Reklama