Legacies (Odkaz)
71/100 - 72×

Legacies(Odkaz)

Seriál Legacies navazuje na události ze seriálu The Vampire Diaries a The Originals. Mladá Hope Mikaelsonová se ocitá ve škole pro nadané, kde mimo jiné nechybí ani dvojčata spojence upírů Alarica Saltzmana. Podaří se této škole potlačit pudy neobvyklých lidí, nebo se stanou zlými bytostmi, kterými mají být?

USA | 2018 | Ukončeno
vysílání
4 sezóny | CW | 42 minut
žánr
Drama, Fantasy, Mysteriózní
hrají
Danielle Rose Russell (Hope Mikaelson), Matthew Davis (Alaric Saltzman), Jenny Boyd (Lizzie Saltzman), Kaylee Bryant (Josie Saltzman), Aria Shahghasemi (Landon Kirby), Peyton Alex Smith (Rafael Waithe), Quincy Fouse (Milton "MG" Greasley), Chris Lee (Kaleb Hawkins), Ben Levin (Jed Tien), Leo Howard (Ethan Machado), Omono Okojie (Cleo Sowande), Ben Geurens (Nekromancer), Douglas Tait (Malivor), Elijah B. Moore (Wade Rivers), Courtney Bandeko (Finch Tarrayo)

Freya se nakonec v druhé sérii objeví

Freya se nakonec v druhé sérii objeví

Ačkoliv bylo zprvu oznámeno, že herečka Riley Voelkel nebude mít čas se na druhé sérii podílet, nakonec se to změnilo a její postava Freyi Mikaelsonové se objeví v jedné z epizod. Mimoto známe další vedlejší postavu, jenž se v nové řadě objeví.

17 0
8.10.2019

Na letním Comic-Conu v San Diegu Julie Plec oznámila, že zamýšlela vrátit postavu Hopeiny tety Freyi do jedné epizody, ale herečka kvůli natáčení pro seriál Roswell, New Mexico nemá na to čas. Nakonec si ale její představitelka Riley Voelkel čas našla a objeví se v šesté epizodě That's Nothing I Had to Remember. Žádné detaily ale o tom, proč na Salvatorovu školu přijede, nebyly prozrazeny. Freya se tak stává pátou hostující hvězdou z předešlých seriálu The Vampire Diaries a The Originals. V první řadě jsme mohli v seriálu vidět Matta Donovana, Jeremyho Gilberta, Jo Laughlinovou a Romana Siennu. Dočkáme se v druhé sérii i někoho dalšího? Doufejme, že ano, jelikož je pro fanoušky vždy velkou radostí, když můžou vidět, jak jsou na tom postavy z již obou ukončených seriálů.

(Freya navštívila Salvatorovu školu už v seriálu The Originals. Foto: The CW)

Další posilou nové řady se stává herečka Ebboney Wilson. Ta ztvární postavu jménem Kym, která je nebojácnou, sebevědomou a přitažlivou lidskou dívkou. Když se setká s MGm, tak bude chtít vědět více o jeho světě.

Zdroje: Deadline, TVLine

Jste rádi za návrat Freyi? Koho z dřívějších herců byste ještě rádi v nové sérii viděli?

Diskuze /1

Jiri007

Za Freyu jsem rád ale uvítal bych i návrat Rebeky, Kola nebo Caroline, a taky bych rád slyšel nějake zmínky o ostatních postavach z TVD/TO.

redaktor
8.10.2019 | 16:42:11
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

Stav překladu

Epizoda S04E20: Just Don't Be a Stranger, Okay?

cz100%
DOKONČENO

Po zhlédnutí nezapomeňte epizodu ohodnotit, případně i okomentovat.

Debatovat o epizodě můžete v naší diskuzi.

Nepřehlédněte

Naděje na pátou sérii umírá a s ní přichází i konec jedné velké upíří éry

Naděje na pátou sérii umírá a s ní přichází i konec jedné velké upíří éry

Upíří univerzum na The CW míří ke svému konci, jelikož bylo oznámeno, že i seriál Legacies se po čtvrté sérii s fanoušky rozloučí. Stanice tedy pročistila polovinu svého programu a dá se říct, že zrušení Legacies patří k těm nejsmutnějším oznámením.

Reklama

Nejoblíbenější postavy

Galerie

Galerie

Narozeniny herců

Hlídejte si nás

Napište nám

Našli jste chybu ve vysílání? Nemůžete se dopídit českých titulků? Chtěli byste se o tento seriál starat? Napište nám!


Filtr seriálů








Reklama