Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Monika Marešová žárlí na mladší krásky: Leošovi ztropila scénu, jakou si zasloužil

Monika ztropila Leošovi žárlivou scénu.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 9 fotografií
hádka
Soutěž o dovolenou snů v Las Vegas s moderátorem Leošem Marešem na Evropě 2 je v plném proudu. Už proběhla tři soutěžní kola a právě to poslední se stalo předmětem hádky manželů Marešových. Libor Bouček a Patrik Hezucký vybrali Leošovi opravdu atraktivní protihráčku a to se vůbec nelíbilo Leošově manželce Monice, která začala na mladší krásku pěkně žárlit.

O tom, kdo se utká s Leošem Marešem ve vědomostní soutěži přímo v éteru Evropy 2, rozhodují jeho kolegové Libor Bouček (38) a Patrik Hezucký. Do třetího kola tato dvojice vybrala atraktivní slečnu Nikolu, která je zaujala svým příspěvkem na Instagramu rádia. Jak to bývá u všech soutěžících, i tento moment překvapení, kdy Leoš zjistí, s kým bude soutěžit, se zaznamenává.

Pro manželku Leoše Moniku znamenalo toto video šok. Soutěžící Nikola je nejen mladá a krásná, ale také přišla do rádia velmi spoře oblečená. To jindy klidnou Moniku vyvedlo z míry a Leoš se tak mohl po příjezdu domů z rádia těšit na žárlivou scénu.

"Co ti to tam chodí za lidi? Jako jestli to vybírá Libor, tak ať jede Libor s ní," spustila rozčílená Monika na Leoše, který si manželčin výstup zaznamenal na telefon. "I kdyby vyhrála, tak nikam neletí! Nebo takhle, neletěl bys ty, ať si letí Libor," supěla dál Monika s tím, že ji Leoš seřval, když šla na snídani s kamarádem, a teď tohle. "A proč měla paní tílko, když je venku 8 stupňů," nepřestávala. Monika si je dobře vědoma toho, že Leoš má ženy rád a v minulosti dokázal podlehnout kdejaké sukni.

Marešová si ale může oddechnout. Nikola, ač se snažila, na Leoše nestačila. Kdo tedy pojede s moderátorem do Vegas, ukáží až další soutěžní kola.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy