Vítězka soutěže Nej sestřička 2019: Zahraje si v seriálu Modrý kód, patron soutěže Zdeněk Podhůrský téměř přišel o nohu

Tři NEJ sestřičky roku 2019. Vítězkou se stala Kateřina Křenková, na druhém místě se umístila Veronika Hryzáková a jako třetí skončila Natalia Panasenko.
Zdroj: Batist Nej sestřička 2019
Na akci Nej sestřička 2019 se objevila i zpěvačka Hanka Křížková.Kdo jiný by na soutěži ženské krásy neměl chybět než legendy Pavel Trávníček, Jiří Krampol a Standa Hložek.Prince z Popelky Pavla Trávníčka doprovodila manželka Monika.Finalistky soutěže o Nej sestřičku roku 2019.+ 7 fotek+ 8 fotek

Finále 11. ročníku oblíbené soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestru Batist Nej sestřička 2019 se konalo před pár dny v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě pod záštitou ministra zdravotnictví Adama Vojtěcha, starosty města Náchoda Jana Birkeho a dalších významných osobností českého showbyznysu. Jaká sestřička porotu okouzlila nejvíce a proč si jejich práce váží herec a moderátor Zdeněk Podhůrský?

Petra Járková
Petra Járková 08. 10. 2019 16:00

Porota vybírala

Která z finalistek se nejvíc líbila porotě, kde zasedla Zuzana Bubílková, Jan Přeučil, Eva Hrušková, Bára Fišerová, Pavel Trávníček a další významné osobnosti ze společenského, zdravotnického a kulturního života?

Vítězky

První místo a titul Nej sestřička roku 2019 si vybojovala Kateřina Křenková, finalistka s příznačným číslem 1. Kateřině je 38 let a pracuje v Ústřední vojenské nemocnici Praha jako zdravotní sestra na Oddělení invazivní kardiologie a arytmologie.

Po vítězství sympatická blondýnka neskrývala nadšení. „Jsem šťastná, ale je to takový jiný pocit štěstí, protože jsem nikdy nic nevyhrála. Z publika mě podporoval manžel a kamarádky. Než jsem odjížděla do Náchoda, dali mi kolegyně a kolegové na oddělení rady, ať jsem svá a usmívám se. Dodržela jsme to a asi to zabralo,“ smála se.

Druhé místo si odnesla Veronika Hryzáková, finalistka se šťastným číslem 7.  Té je 35 let a pracuje ve Fakultní nemocnici Brno jako zdravotní sestra na ARO.

A bronz získala Natalia Panasenko, finalistka s číslem 9. Vykonává funkci vrchní sestry kliniky EliteMedical, s.r.o.

Titulem Batist Sympatie 2019 byla dekorovaná Markéta Kubová, finalistka číslo 12.

Modrý kód

Vítězka soutěže si zahraje v primáckém seriálu Modrý kód. Herečky Bára Fišerová a Renata Prokopová, které v něm hrají, zasedly v porotě. „Sestřičku sice hraji, a když předstírám, že beru krev, tak to jde. Ale kdybych ji měla brát doopravdy, nezvládla bych do nikoho píchnout. Zatím mám se sestrami dobré zkušenosti, i když se určitě najdou i takové, které se blbě vyspí, ale na to má asi nárok každý,“ má pochopení Renata Prokopová.

Garderóba Hanky Křížkové

Zpěvačka Hanka Křížková půjčila zdravotním sestřičkám do úvodní scény s Pepou Vágnerem vějíře ze své sbírky. „Do Náchoda jsem jich přivezla asi patnáct. Jinak moje sbírka jich čítá kolem třiceti a přátelé mi ji průběžně doplňují. Sestřičkám jsem vějíře půjčila ráda, protože k jejich práci mám obrovský respekt. Během posledních pěti let jsem si jejich péče užila až dost. Ne nadarmo mi kolegové kvůli mým umělým kolenům říkají Titanová lady,“ smála se zpěvačka.

Vzpomínka na Karla Gotta

Divákům v náchodském divadle zazpívala také bývalá zdravotní sestra, čerstvá osmdesátnice Naďa Urbánková, Anna Slováčková, Josef Vágner, Stanislav Hložek, Matyáš Hložek či Radim Flender. Hold zesnulému Karlu Gottovi vzdala za všechny houslistka Markéta Muzikářová a Marián Vojtko.  Za muže v porotě zasedli kromě jiných pánů také Pavel Trávníček, Jan Přeučil, prof. Pavel Pafko či Zdeněk Podhůrský.

Podhůrský málem přišel o nohu

„Byl jsem patronem Natalie Panasenko, tak jsem jí logicky držel palce a vyšlo to. Byla třetí. Ale bylo to hodně těžké, protože všechny finalistky byly skvělé. Mně sestřičky hodně pomohly. Letos jsem si při řezání dříví do krbu málem uřízl nohu motorovou pilou. Honem rychle jsem potřeboval polínko, tak jsem si ten kus dřeva přidržel nohou a najednou koukám, bota je vejpůl a noha pomalu taky. Pobyl jsem si pár dní v nemocnici, kde mne opečovávaly opravdu andělské sestry. Byl jsem trošku nervózní, protože noha pořád krvácela, ale dobře to dopadlo,“ prozradil Zdeněk Podhůrský, jak smolně začal letošní rok a jak si práce zdravotních sestřiček váží.

NA FOTOGRAFIE Z FINÁLOVÉHO VEČERA O NEJ SESTŘIČKU ROKU 2019 SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články