Kendall Jenner se stala novou tváří značky Reserved

Oblíbená značka Reserved přichází s novou kampaní, spolu s kterou představuje i svou novou tvář. Stala se jí krásná Kendall Jenner, která klame tělem a v kampani vystřídá hned několik podob.

Nunto poznamenat, že značka Reserved při propagaci svých nových kolekcí dbá na obsazení prvotřídními hvězdami, jako jsou Kate Moss, Cindy Crawford nebo Irina Shayk, které se značkou spolupracovaly v minulosti. Kendall je sice oproti těmto dámám výrazně mladší, nicméně díky svému půvabu a charisma je jednou z nejobsazovanějších modelek současnosti.

Ve videu ke kampani s názvem #ciaoKENDALL vás modelka zavede do starověké Itálie a ukáže se vám tak, jak ji neznáte. Chvíli připomíná bohyni, chvíli je tanečnicí, a nakonec se promění v nádhernou mořskou pannu. Stejně tak, jako v krátkém snímku vystřídá několik tváří, ukáže se samozřejmě i v několika různých outfitech, které jsou prvními střípky nové kolekce na období podzim/zima 2019.

[easy-image-collage id=61067]

Ve svých třiadvaceti letech má Kendell na svém kontě spustu modelingových úspěchů. Kdo její kariéru sleduje již od jejího počátku, kdy si v roce 2012 odbyla svou první přehlídku pro značku  Sherri Hill, ví že ještě donedávna spolupracovala převážně jen s luxusními značkami. To, že je novou tváří fast fashion řetězce Reserved, je tedy pro mnohé překvapením. Na přehlídkovém mole se vždy blýskne a v každé kampani vypadá úchvatně, takže dělá značce dobrou reklamu.

Foto: Reserved.


Avatar

veronikavankova

Každý o mně ví, že miluji módu. Ještě více ale miluji o ní psát. Zabývat se luxusními značkami a návrháři, to je přesně moje parketa!