Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Sudí poškodil Teplice v Opavě, penaltu v Boleslavi komise nekomentovala

Ondřej Berka poškodil fotbalisty Teplic, když jim v 72. minutě utkání v Opavě nesprávně vyloučil Jana Shejbala po souboji s domácím Karolem Mondekem. Podle komise rozhodčích o faul nešlo a hra měla pokračovat. Chybovali i sudí na Spartě, kde domácím v souboji s Karvinou upřeli v prvním poločase penaltu.

Rozhodčí Ondřej Berka
zdroj: ČT4 autor: Vladimír Pryček

Teplice v Opavě dohrávaly bez dvou hráčů. Zatímco první červená karta pro Shejbala byla chybou, následné vyloučení Petra Mareše v 90. minutě komise Berkovi nevytkla. Severočeši dokázali i v oslabení v 86. minutě vstřelit jediný gól zápasu a zvítězit ve Slezsku 1:0.

Spartu při výhře 4:0 nad Karvinou obrali rozhodčí v prvním poločase za stavu 1:0 o penaltu. Hlavní Pavel Franěk ve spolupráci s asistentem Pavlem Vlasjukem neodhalili, že Matúš Čonka ve vápně fauloval Michala Sáčka. Komise chybu připsala sudím na hřišti, i když při zápase pomáhal u videa Jiří Houdek s asistentem Davidem Hockem.

Další situace z 12. kola komise nekomentovala. Sudí Ondřej Lerch tak podle všeho správně nařídil v závěru utkání Mladé Boleslavi s Plzní za zákrok brankáře hostů Aleše Hrušky penaltu, z níž domácí rozhodli o výhře 2:1.

Také o tomto momentě byla řeč ve Fotbal fokus podcastu:

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články