South Park (Městečko South Park)
94/100 - 196×

South Park(Městečko South Park)

Osmiletí kluci Stan, Kyle, Eric a Kenny a jejich drsné, přesto humorné příběhy z městečka South Park. Seriál, který vás donutí se smát, červenat i zamýšlet nad světem.

USA | 1997 | Pauza
vysílání
26 sezón | Comedy Central | 23 minut
žánr
Animovaný, Komedie, Parodie
hrají
Trey Parker (Eric Cartman), Matt Stone (Kenny McCormick), Matt Stone (Kyle Broflovski), Trey Parker (Stan Marsh), Matt Stone (Butters Stotch), Isaac Hayes (Šéf), Trey Parker (Randy Marsh), Trey Parker (Timmy Burch), Matt Stone (Tweek Tweak), Matt Stone (Ježíš), Matt Stone (Stuart McCormick), Trey Parker (Kevin McCormick), April Stewart (Sharon Marshová), April Stewart (Shelly Marshová), Matt Stone (Gerald Broflovski)

Čína zakázala South Park, Trey Parker a Matt Stone se nyní "omlouvají"

Čína zakázala South Park, Trey Parker a Matt Stone se nyní "omlouvají"

V druhé epizodě s názvem Band in China se tvůrci seriálu opřeli do Číny, konkrétně se vyjádřili k tomu, jak Čína zasahuje do tvorby amerických filmů. Čína následně seriál na čínském internetu kompletně zakázala. A Trey a Matt nyní zveřejnili oficiální „omluvu“ Číně.

7 0
8.10.2019

Minulý týden stanice Comedy Central odvysílala druhou epizodu 23. sezóny South Parku. Tato epizoda Band in China si dělala srandu z Číny. Přesněji tvůrci naráželi na to, jak je současná hollywoodská tvorba ovlivněna názory Číny, jelikož chtějí Američané prorazit na tamním trhu a získat tím více diváků. Také jsme se dočkali Medvídka Pú, o němž se na čínském internetu říkalo, že vypadá jako čínský prezident Si Ťin-pching, a tak byl Pú v Číně zakázán. Trey Parker a Matt Stone se tedy nepochybně opět trefili do černého, po odvysílání epizody se totiž čínská vláda rozhodla ze svého internetu South Park odstranit.

A nebyl by to Trey a Matt, aby si ještě trochu nerýpli. Na oficiální facebookové stránce totiž vydali oficiální „omluvu", kterou si můžete přečíst níže.

Stejně jako NBA, i my v našich domovech a srdcích vítáme čínské cenzory. Také máme raději peníze než svobodu a demokracii. Prezident Xi jako Medvídek Pú vůbec nevypadá. Podívejte se tuto středu na naši třístou epizodu! Nechť žije Komunistická strana Číny. Ať máte tento podzim bohatou sklizeň! Už jsme v pohodě, Čino?

Nechme se tedy překvapit, co si na nás v třísté epizodě připravili. Jedno je jisté, o zábavu nebude nouze. Třetí epizody, která mimo jiné dostala název SHOTS!!! se dočkáme již tuto středu, u nás tedy ve čtvrtek v ranních hodinách. Podělte se v diskuzi, co si o této kauze myslíte.

Zdroj: Comedy Central

Diskuze /3

johnsmith182

Ta omluva je parodie na současnou aféru a souvisí s basketbalovou NBA, která má teď spor s Čínou

8.10.2019 | 22:25:37
Svjatogor

Nasrat zmrdům!!! :-)

9.10.2019 | 0:25:24
Jura50

Četl někdo knižní sci-fi trilogii Lazarova válka? Tam se jedna nepřátelská frakce jmenuje Asijský direktorát, autor je možná s pravdou blíže, než si myslí… :D

9.10.2019 | 10:05:18
Chceš taky něco napsat? Registruj se nebo se !

STAV TITULKŮ

Epizoda S26E08: South Park (Not Suitable for Children)

Překlad: @kaailik
Časování na jiné verze: @badboymajkl

Překlad sedí na nejstahovanější verze South Parku.

Reklama

Tvorba českého dabingu

PODPOŘTE PŘEKLADATELE

Chcete-li podpořit překladatele South Parku a poděkovat jim za jejich práci na titulcích, můžete tak učinit zde. Moc vám děkujeme. V poznámce prosíme uveďte seriál, za který přispíváte.

Hlídejte si nás

Filtr seriálů








Reklama