Policie pátrá po dětech na útěku z dětského domova. Nevrátily se z vycházky
Policisté pátrají po dětech, které se dne 6. října v 16:00 hodin nevrátily z vycházky z dětského domova na Lounsku. Foto: Policie ČR
Louny

Lounsko - Policisté pátrají po dětech, které se v neděli 6. října v 16:00 hodin nevrátily z vycházky z dětského domova na Lounsku.

Jedná se o patnáctiletého chlapce. Chlapec je vysoký přibližně 160 cm, štíhlé až hubené postavy. Má tmavě hnědé vlasy, kolem uší krátce střižené, nahoře delší. Oči má hnědé. Při odchodu měl na sobě světle modré úzké rifle, ohrnuté nad kotníky, světlé triko a tmavě šedou mikinu s kapucí. Obuté měl černé sportovní boty. Více informací o něm naleznete zde. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

0910patracka1

Hledaný chlapec TURTÁK ANTONIO PIO. FOto: Policie ČR

Druhou pohřešovanou osobou je třináctiletá dívka. Dívka je vysoká přibližně 160 cm, plnější postavy, má husté hnědé vlasy pod ramena. Při odchodu měla na sobě úzké světle modré rifle, triko bílé barvy a šedobílý svetr – kardigan. Více informací o ní naleznete zde. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

0910patracka2

Hledaná dívka TURTÁKOVÁ LADISLAVA. Foto: Policie ČR

Třetí z pohřešovaných je dvanáctiletá dívka. Také je vysoká přibližně 160 cm, štíhlé postavy. Má husté, tmavě hnědé vlasy, délky do půli ramen a tmavě hnědé oči. Při odchodu měla na sobě černé rifle s vyšívanými květy a modrou riflovou bundu. Více informací o ní naleznete zde. (Pokud je odkaz nefunkční, byla osoba vypátrána.)

0910patracka3

Hledaná dívka BILIOVÁ ANETA. Foto: Policie ČR

Vzhledem k okolnostem jejich odchodu není vyloučeno, že by se všichni tři pohřešovaní mohli pohybovat spolu. Podle informací vyplývajících z dosavadního šetření by mohli pobývat v Plzni. "Informace k pohřešovaným přijmeme na lince 158, případně na kterékoli policejní služebně. Děkujeme," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru