Sociální sítě
Nahoru

Finalisté soutěže Mister Global v národních kostýmech vypadají jako superhrdinové

V Thajsku se nedávno konalo finále soutěže mužské krásy Mister Global. Celkovým vítězem se v letošním roce stal Jongwoo Kim, který reprezentoval Jižní Koreu, ale svého finalistu v soutěži měla i Česká republika.

Za Česko se letos mezinárodní soutěže krásy zúčastnil Cao Thanh Tung, který pochází z Opavska. Mladík s vietnamskými kořeny se loni dostal do finále Muže roku, což mu zajistilo také účast na této mezinárodní soutěži.

Vítěz letošního ročníku Mister Global

Letošní finále Mister Global bylo na téma: inspirující gentleman a v rámci soutěže probíhalo také společné focení všech finalistů z nejrůznějších koutů světa, a to v typických krojích či kostýmech jejich zemí. Fotky ihned obletěly celý svět a celé album vám přinášíme i zde na iLuxus.cz.

Přehlídka národních krojů a kostýmů má každoročně největší úspěch. Vítězný kostým byl ten z Myanmaru, ale nutno podotknout, že všichni soutěžící v kostýmech vypadají jako hvězdy filmu o superhrdinech. Který se ze všeho nejvíce líbí vám?

Více z rubriky Akce

Objevte naše časopisy
  • Topclass
    Snový magazín ze světa vybraného luxusu pro všechny, kteří si umějí užívat života ve stylu Dolce Vita a milují krásné věci.
  • Rezidence
    Nejprestižnější český titul o bydlení s více než 10letou existencí na českém trhu. Uvádí trendy a produkty na poli bydlení až po jedinečné počiny designérů a architektů.