Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žárlivá Monika Marešová sepsula Leoše: Zastal se jí i Jágr a poslal vtipný vzkaz

Jarda se vložil do sporu Marešových.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 11 fotografií
spor
Žárlivý výstup Moniky Marešové (38) vůči manželu Leošovi (43) nezůstal bez povšimnutí českých celebrit. I když všichni pochopili, že se nejednalo o hádku, která by měla způsobit hlubší šrámy v manželství Marešových, řada známých tváří Moniku podpořila a dala jí za pravdu. Potřebu vyjádřit se měl i hokejový bůh Jarda Jágr (47). Ten se dokonce nabídl, že by jel s krásnou soutěžící Nikolou do Vegas místo Leoše.

"Leoši, Monika má pravdu, neměl bys jet do Vegas, pohoda ve vztahu je důležitá... Ale mám za tebe náhradu, sice není tak dobrý jako ty, ale Las Vegas zná lépe než ty. Věř mi, neudělá ti ostudu," napsal slavný hokejista pod video, kde se Monika rozčiluje, že by měl jet Leoš na dovolenou do Las Vegas s mladou a pohlednou blondýnkou

Soutěžící Nikola, kterou do hry Evropy 2 Poraz Mareše vybrali Libor Bouček (38) a Patrik Hezucký, je totiž přesně ten typ dívky, na který Jarda Jágr (47) slyší. Jemný obličej, plavé vlasy, štíhlá postavička - to vše by si starý mládenec Jágr nechal líbit. Navíc ve městě hříchu Las Vegas, kde to zná jako své boty.

Z příspěvku je cítit i to, že Jarda je pořád sám a na tu pravou stále čeká. Dámské společnosti by se ale určitě nebránil. Volné dívky tak mají stále u bývalého hokejisty šanci. Na rozdíl od Leoše (43), kterého si manželka Monika bedlivě střeží.

A nejinak by se zachovaly i další dámy z českého šoubyznysu. "Jen mu dej," podpořily Moniku Martina Pártlová či Jitka Nováčková Do diskuze se vložila i čerstvá manželka Libora Boučka Gábina, která rovněž svému muži dala najevo, že ho doma nečeká nic příjemného...

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy