Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Těžký zápas Motor zvládl. Doma porazil Frýdek-Místek a je první

Ve dvanáctém kole Chance ligy budějovičtí hokejisté porazili Slezany z Frýdku-Místku, když vítěznou branku trefili ve druhé třetině. Atraktivní podívanou rozhodla branka Víta Christova, hostům už se poté podařilo jenom snížit.

Do branky Motoru se vrátil Milan Klouček, jinak zůstala vítězná sestava ze Vsetína stejná. Skóre utkání otevřel Zdeněk Doležal, když dokázal dorazit střelu Pavla Pýchy. O vyrovnání se postaral po šikovné akci David Květoň, ale vedení vrátil domácím Matouš Maxmilián Venkrbec. 

Do druhé třetiny vstoupili Budějovičtí úspěšně, když se ze skrumáže před brankou trefil Vít Christov a trefil se tak proti svému poslednímu klubu. Od té doby začal hrát Frýdek aktivněji a po zásluze snížil, když se v přesilovce krásně trefil Milan Mikulík. Srovnat mohl hned ve dvou případech Dan Przybyla, ale dvakrát ztroskotal na Kloučkovi.

Třetí třetina nabídla ve svém úvodu hned několik gólových šancí, ale skóre se neměnilo. Definitivně rozhodnout mohl Lytvynov, jenže trefil jenom spojnici. Na vyrovnání už se Frýdek nezmohl, takže Motor se díky zaváhání Poruby v Chomutově posunul do čela tabulky Chance ligy.

Rezerva extraligového Třince odjela bez bodu

Středa, 9. října 2019, 23:00

Rezerva extraligového Třince odjela bez bodu
Rezerva extraligového Třince odjela bez bodu

ČEZ Motor Č. Budějovice - HC Frýdek-Místek 3:2 (2:1, 1:1, 0:0)

Branky a nahrávky: 8. Z. Doležal (Pýcha, Přikryl), 15. Venkrbec (Vydarený), 24. Christov (Venkrbec) – 11. D. Květoň (Novotný, Martynek), 29. Mikulík (Kudla, Haman). Rozhodčí: Čech, Kostourek – Polák, Roupec. Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 5255. Střely na branku: 42:25. Zblokované střely:9:16.  Vhazování: 35:23.

Motor: Klouček – Plášil, Pýcha, Suchánek, Vydarený, Pavel, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Z. Doležal, R. Přikryl, Šimánek – Endál, M. Novák, Karabáček – Babka, Prokeš, Beránek – J. Veselý.

Frýdek: L. Daneček – Kudla, Hrachovský, L. Kovář, J. Michálek, J. Adámek, Haman – Květoň, Novotný, Martynek – Klimša, Stuchlík, Mikulík – Kvasnica, Kaukič, Eret – Motloch, Przybyla, Geidl.

Autoři | Foto Bramberka Nová

Štítky hokej, Motor, Frýdek, zápas, Chance liga, HC Frýdek-Místek, Madeta Motor České Budějovice, Vít Christov, 1. česká hokejová liga, Pavel Pýcha, David Květoň, Zdeněk Doležal, Milan Klouček, Milan Mikulík, VHK Vsetín

Těžký zápas Motor zvládl. Doma porazil Frýdek-Místek a je první  |  Hokej  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.