Orientační nabídka


Znak města Mladá Boleslav (odkaz na titulní stránku) 

Statutární město Mladá Boleslav - Oficiální stránky


 

Na radnici debatovali obyvatelé příměstské části Debř a Láskov

Ve středu odpoledne se ve velké zasedací místnosti magistrátu města uskutečnilo další ze setkání vedení města s obyvateli příměstských částí. Tentokrát na radnici přijeli besedovat lidé z Debře a Láskova. K dispozici jim byl první náměstek primátora Jiří Bouška, vedoucí jednotlivých zainteresovaných odborů magistrátu, zástupci dopravního podniku i předseda komise pro příměstské části Přemysl Sezemský. Hovořilo se například o třetí etapě plynofikace Debře, dopravní situaci nebo možnosti změny jízdních řádů MHD v Láskově. Debata se stočila také ke krachu developerské firmy Natur, která měla na Láskově stavět řadové rodinné domky a skončila v insolvenci.
První náměstek Jiří Bouška na besedě s obyvateli Debře a Láskova
První náměstek Jiří Bouška na besedě s obyvateli Debře a Láskova
 

 
 
Tématem, které nejvíc trápí obyvatele Láskova, je přístupová komunikace do této příměstské části. Její stavba se oproti předpokladům protahuje, protože se zkomplikovala jednání s vlastníky dotčených pozemků. Nyní by ale mělo začít jednání o vydání územního rozhodnutí a následně stavebního povolení tak, aby se na jaře příštího roku mohlo se stavbou začít.
V Debři se zase vedou debaty o možné podobě dětského hřiště, které by zde místní rádi viděli. Prostor zde je pro to vhodný, nicméně je nutné ujasnit si, jak by mělo hřiště vypadat a k jakému účelu by mělo primárně sloužit, což bude ještě předmětem debat.
Beseda s obyvateli Debře a Láskova
Beseda s obyvateli Debře a Láskova
 
Zveřejnil: Šárka Charousková
Vytvořeno / změněno: 9.10.2019 / 9.10.2019

Kontext

Umístění: Složky dokumentů > Aktuality
Počet návštěv: 1331
 

Informace v patě

Nyní jste v módu "Bez grafiky". Přepnutím do grafického módu zobrazíte standardní verzi webu.

web & design , redakční systém