Müllerovi lavička nevoní a začal zvažovat, jestli má ještě v Allianz Areně budoucnost

Müllerovi lavička nevoní a začal zvažovat, jestli má ještě v Allianz Areně budoucnost

Jasnou ofenzivní jedničkou aktuálně třetího týmu bundesligové tabulky z Allianz Areny je jednatřicetiletý Polák Robert Lewandowski, jenž využil prvních sedm ligových vystoupení v 11 přesných zásahů a bezpečně vládne střelecké tabulce.

O rok mladší ikoně Bayernu Thomasi Müllerovi to v právě probíhající sezoně příliš nestřílí a dlouholetý německý reprezentant na první trefu stále čeká.

Vliv na to má bezesporu i skutečnost, že mu kouč Niko Kovač nedopřává tolik hernímu prostoru jako dříve a důkazem budiž jen tři pobyty v základní sestavě a pouze 286 minut odehraného času.

Jak informoval Bild, ofenzivní borec začíná zvažovat svou budoucnost. Jisté místo mezi jedenácti vyvolenými nemá, se svou situací není spokojen a podle zmíněného média zvažuje své další kroky.

"Posily zvýšily konkurenci na mé nejsilnější pozici, ale to není problém, o tom je fotbal. Trenér musí před každým zápasem udělat složitá rozhodnutí, ovšem v posledních 5 zápasech přišla takové, ze kterých jsem radost neměl. Pokud mě trenérský štáb do budoucnosti vidí jako náhradníka, budu o této situaci muset přemýšlet. Na něco podobného jsem až moc ambiciózní," prozradil. jeden z nejvýraznějších bavorských symbolů poslední dekády.

Lednové přestupové okno není daleko a vypršení smlouvy, ke kterému dojde 30. června 2021, ostatně také ne. Nejpozději v létě by se jeho situace vyřešit mohla.

Nejúspěšnější německý klub by navíc brzy rád přilákal zpět do rodné země Leroye Saného z Manchesteru City. Na ofenzivní části soupisky navíc čekají na šanci a první minuty mladé perspektivní pušky - devatenáctiletý Arp, osmnáctiletý Zirkzee i stejně starý Johansson.

P.S: Bavorskému gigantu už se také uzdravil čtyřiadvacetiletý záložník Leon Goretzka, jenž začal po pauze způsobené zraněním stehenního svalu a následné operaci pracovat na fyzičce. Návrat na trávníky by mohl proběhnout již brzy.