Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žárlivá scéna Moniky Marešové pokračuje: Soutěžící jsou socky? Leoš vypustil, co se dělo pak

Žárlivá scéna Moniky Marešové pokračuje: Soutěžící jsou socky? Leoš vypustil, co se dělo pak
Zdroj: Instagram
+ Dalších 10 fotografií
Mareš se nenudí
Monika Marešová se stala hrdinkou všech českých manželek. Žárlivá scéna, kterou doma ztropila Leošovi (43), se stala hitem Instagramu. Nejbohatší moderátor zveřejnil pokračování, na němž proud Moničiny žárlivosti neustává, spíš naopak. Mezi fanoušky se rozjel i spor o to, jestli na videu soutěžící nazvala sockami!

Čím se Leoš Mareš (43) provinil? Jeho kolegové Hezucký (49) s Boučkem (38) mu do Evropy 2 pozvali vnadnou soutěžící. Přednosti dívky z Frýdku-Místku okamžitě zaznamenal a oheň byl na střeše.

Jeho Monika (44) se pak do něj doma pustila. Nepomohla ani Leošova obhajoba, že si ji nevybral sám. Manželku neobměkčil ani fakt, že majitelka bujného hrudníku nevyhrála a Leoš s ní tak do Las Vegas nepojede.

Žárlivou scénu vidělo na půl milionu lidí a Monika se stala hrdinkou českých manželek. Zastal se jí dokonce i Jaromír Jágr (47). Proto Leoš vypustil ven pokračování hysterčení, teď se ale pro změnu musela s kritikou vypořádat Monika!

Soutěžící jsou socky?

Někteří fanoušci totiž na záznamu slyšeli slovo "socky". Marešová ale ve skutečnosti jen nedořekla slovo "soutěžící". "Socky? To asi ne... Palec dolů," napsal pohoršený Honza a Leoš jako správný manžel přispěchal Monice na pomoc. "Žádné slovo socky tam není a nikdy by ho Monika neřekla. Je tam jen nedokončené slovo soutěžící," uzemnil ho moderátor, který tak nedorozumění rychle vyřešil.

Většina lidí se ale znovu náramně baví. "Já si myslím, že ta soutěž je celá pofidérní. Já si taky udělám nějakou soutěž. Pořád je odmítám," vzteká se Monika a pokračuje: "Leoši, neříkej mi, že je normální pozvat si takovou soutěžící. Loni jsi mi řekl, že letím s tebou, a tentokrát pozvání nepřišlo! Proto tam chodí takovýhle soutěžící? Tentokrát mě nikdo nepozval a najednou je tam holá paní!"

Je jasné, že to Monika i Leoš berou s humorem. Ale přesto: Na čí stranu se stavíte?

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy