InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dynamo v přátelském utkání podlehlo druholigovému Žižkovu

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Fotbalisté Českých Budějovic si dnes zpříjemnili reprezentační přestávku přípravným utkáním na Složišti proti druholigovému Žižkovu. Trenér David Horejš dal šanci i hráčům, kteří v posledních týdnech takové herní vytížení nemají. Vůbec poprvé nastoupila do druhého poločasu i nejčerstvější posila Ubong Ekpai, který přišel na hostování z Viktorie Plzeň. V samotném utkání sice měli Jihočeši územní převahu, ale nakonec svému soupeři podlehli 1:3. Jediný gól Jihočechů vsítil v posledních týdnech probuzený snajpr David Ledecký, za Žižkov se prosadil mimo jiné také Ladislav Martan, který začínal ještě letošní sezonu v Budějovicích, ale v první lize už nedostával tolik příležitostí, tak zamířil na Žižkov.

SK Dynamo ČB – SK Viktoria Žižkov 1:3 (1:2). Branky: 28. Ledecký – 4. Halgoš, 25. Martan, 82. Urbanec. ŽK: 0–1 (Urbanec). Rozhodčí: Hocek – Kotalík, Pečenka. Přihlíželo 50 diváků.

Sestava Českých Budějovic: 1. poločas: Křížek – Čolić, Kulhánek, Sivok, Novák – Čavoš, Kladrubský – Delarge, Schranz, Mršić – Ledecký.
2. poločas: Staněk – Čolić, Havel, Novák, Helešic – Javorek, Kladrubský – Ekpai, Brandner, Mršić – Táborský.

Do koloběhu mistrovských zápasů se Dynamo vrátí po reprezentační přestávce. V sobotu 19. října hraje na hřišti Olomouce, doma pak hostí v neděli 27. října Karvinou. Druhou reprezentační pauzu sezony absolvuje tým kouče Horejše jako třináctý celek nejvyšší soutěže.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace