Koncert Anety Langerové

Koncert Anety Langerové

Adresa:

Hradec Králové, Eliščino nábřeží 777

Termín: 2.12.2019

2prosinec pondělí 20:00

Žánr: koncerty


Aneta Langerová je osobitá česká zpěvačka a hudebnice. Záhy po vítězství v soutěži Česko hledá SuperStar se stala jednou z nejpopulárnějších českých zpěvaček. Ve snaze o ryzí autenticitu se vydala na cestu k psaní vlastních písní. Autorský potenciál jí jako první pomáhal objevit Michal Hrůza.  Propracované aranže a osobitý zpěv Anety předznamenaly úspěch u fanoušků i kritiků.
Ze čtyř nominací na CENY ANDĚL 2014 proměnila všechny v andělské sošky a třikrát uspěla ve fanouškovské anketě Žebřík 2014. Věnuje se i dalším aktivitám. Každý rok pomáhá čistit řeku Sázavu a téměř 10 let byla patronkou projektu Světluška.

Aneta dosud vydala čtyři řadová alba: Spousta Andělů, Dotyk, Jsem a Na Radosti.
V roce 2011 si splnila sen, když se vydala na akustické turné Pár míst, na kterém jí doprovodilo smyčcové trio.  V roce 2017 vyšlo DVD a CD “Na vlně radosti” s živým záznamem koncertu v pražském Foru Karlín, kterým zpěvačka na konci roku 2016 oslavila dva roky “Na Radosti”. V září 2018 se hudebně podílela na vydání audioknihy britského spisovatele Fynna „Pane Bůh, tady Anna“, kterou namluvila Bára Hrzánová.

"Koncerty jsou pro mě nádherný zážitek. Jsem obklopena lidmi, se kterými je mi opravdu dobře. Dlouho jsem je hledala a věřím, že naše souznění je na pódiu znát. Stejné souznění panuje i v zákulisí. Každé setkání s fanoušky nás nabíjí neskutečnou energií. Snažíme se tu radost lidem vracet,” popisuje Aneta Langerová.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Hradec Králové Akce v obci Hradec Králové

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Koncert Anety Langerové

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (656 metrů)

Ubytování U PalukůChrudim (29.2 km)

Residence ArxChrudim (29.3 km)