Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Syn Ivety Bartošové oslavuje 23. narozeniny: Artur si našel novou zálibu, muzika to není

Syn Ivety Bartošové oslavuje 23. narozeniny: Artur si našel novou zálibu, muzika to není
Zdroj: instagram
+ Dalších 6 fotografií
Všechno nejlepší!
Když Iveta Bartošová (✝48) odešla do nebe, zanechala tady za sebou syna. Jediný syn zesnulé zpěvačky Artur Štaidl dnes oslavuje narozeniny. Je mu třiadvacet let. Jak se mu dnes daří?

Iveta Bartošová si před pěti lety vzala život, když skočila pod vlak v pražské Uhříněvsi. Zpěvačka tady za sebou zanechala syna. Z Artura Štaidla vyrostl pohledný sympaťák.

Dnes oslavuje už třiadvacáté narozeniny a zdá se, že se mu daří skvěle. Zprvu to vypadalo, že půjde ve stopách maminky. Dlouhé roky působil v metalové skupině, která si říkala Behind the Mirror. Ta se ale rozpadla, protože členové na sebe neměli dostatek času.

Artur si našel zálibu v něčem jiném. Věnuje se fotografování a očividně ho to velmi baví. Dokonce si založil i instagramový účet, na kterém sdílí svoji tvorbu. Sice se novému koníčku věnuje jen amatérsky, ale i tak odvádí dobrou práci.

Krom toho před nedávnem navštívil Japonsko a jistě si odtamtud přivezl mnoho skvělých zážitků. Pořídil tam i spousty fotografií a musíme uznat, že je opravdu šikovný. Nevěříte? Podívejte se do fotogalerie, jak dobře umí fotit Artur Štaidl.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy