Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Nordic Walking Tour Praha

Třetí zápas, třetí porážka. Chicago bez Satoranského podlehlo Indianě

Bulls se v přípravě zatím nedaří. Basketbalisté Chicaga prohráli i třetí zápas před novou sezonou NBA, na hřišti Indiany v pátek podlehli 87:105. Český rozehrávač Tomáš Satoranský po úvodních dvou vystoupeních v dresu Bulls po červencovém příchodu z Washingtonu tentokrát zůstal mezi odpočívajícími hráči.

Utkání Chicago - Indiana
zdroj: ČTK/AP

Vedle Satoranského nezasáhly do utkání ani další opory Chicaga Zach LaVine, Otto Porter Jr., Thaddeus Young či Lauri Markkanen. Prohře nezabránil 24 body Coby White. Nejlepším střelcem vítězů byl se 17 body T.J. Warren.

Sedmadvacetiletý Satoranský v pondělí při debutu za Bulls při domácí prohře s Milwaukee odehrál 22 minut, připsal si dva body a dvě asistence. Týmovou statistiku ovládl se sedmi doskoky i s pěti získanými míči.

Ve středu opět před vlastním publikem při porážce s New Orleans 125:127 nastoupil v základní pětce a za 20 minut na hřišti nasbíral jedenáct bodů, osm asistencí a pět doskoků.

Čtvrtý z pěti přípravných duelů čeká Chicago v neděli na hřišti úřadujícího šampiona Toronta a generálka potom ve čtvrtek doma proti Atlantě. Do sezony vstoupí Bulls ve středu 23. října v Charlotte.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články