Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Zaujala Jágra i Mareše: Snímky sexy soutěžící, na kterou žárlila Leošova manželka

Nikola s Jaromírem by se k sobě hodili.
Zdroj: Instagram
+ Dalších 11 fotografií
objev
Třetí kolo soutěže Poraž Mareše na Evropě 2 zvedlo ze židlí hned několik lidí. Moniku Marešovou (38), která nechtěla připustit, že by její choť měl odjet do Las Vegas s mladší sexy blondýnkou, a také Jardu Jágra (47), kterého soutěžící Nikola zaujala natolik, že by si s Leošem prý velmi rád vyměnil místo. I když Nikola nevyhrála, dostala se do hledáčku hokejové legendy a není se čemu divit - je to přesně Jágrův typ.

Sama o sobě na instagramovém profilu píše, že je to malá dívka s velkými sny. Kdejaký ten sen by se jí mohl po boku Jardy Jágra (47) splnit. Opuštěný bývalý hokejista byl v poslední době spojován s kdejakou slečnou, k téhle se však přihlásil on sám...

S nadsázkou napsaný vzkaz ale nebude úplně tak mimo mísu, vždyť Nikola je přesně Jardův typ Nápadně se podobá jeho bývalým přítelkyním Inně Puhajkové (33) či Veronice Kopřivové. Drobné blondýnky nedávají Jardovi spát téměř ani v jeho padesáti letech. Měla by cílevědomá Nikola u Jardy šanci? Vědomostně na tom sice nebyla v éteru Evropy 2 moc dobře, zato přinesla Patrikovi Hezuckému dortíky, což každý chlap ocení.

Podle všeho je Nikola single a není to žádná stydlivka. Nemá problém sdílet fotky svého dekoltu či zadečku, s čímž ostatně neměla nikdy problém ani Veronika Kopřivová. Ta je nyní šťastná po boku Miroslava Dubovického. Jarda by si už také zasloužil nějakou novou lásku nebo alespoň zpestření, které by mu sexy Nikola jistě poskytla.

Podívejte se do galerie na nejhezčí fotky slečny, která zamotala hlavu naší hokejové legendě.

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy