Přemýšlíte, jak ukázat všem okolo sebe, jak velký idioti vlastně jste, ale stále nemůžete přijít na ten správný způsob prezentace svojí blbosti? Máme pro vás řešení! Kupte si externí reproduktor ke svému mobilnímu telefonu, dejte volume úplně doprava, vyjděte na ulici a pusťte tu nejdebilnější a nejtrapnější hudbu jakou znáte.

Vaše sluchátka můžete vzít a spláchnout je do záchodu. Pryč jsou časy, kdy se hudba poslouchala přes sluchátka, aby neobtěžovala okolí. Dneska není borec ten, kdo poslouchá hudbu přes sluchátka, ale ten, kdo má externí reprák a pouští debilní hudbu tak nahlas, že ji slyší i lidi o dva bloky dál.

O člověku, který jde po ulici a z kapsy mu na plný koule řve hudba si naprosto každý řekne, že to bude nejspíš totální kretén. Tento efekt se ale dá ještě zdvojnásobit, při puštění té správné, resp. trapné hudby.

Vrah své oběti porcoval do hamburgerů. „Jsem hodně zvrácený člověk,“ křičel na policii při zatýkání

Naprosto ideálně se pro tento účel hodí hudba od nenadaných rapperů. Nesmyslný text o hulení, drogách, děvk*ch, chlastu a tvrdém životě puberťáků ze sídliště, který je navíc opepřený tunou sprostých slov, je tou nejlepší možnou hudbou, kterou si můžete přes svůj výkonný externí reproduktor pustit.

Druhým žánrem, které sklidí kýžené ovoce je tekno a další podobná hudba pro úplný pitomce a smažky. Nevýhodou této hudby je absence debilního textu, nicméně zase naplno vyniknout pořádné basy, které tato hudba nabízí.

Skupina mužů si v Miami pronajala luxusní jachtu. Ta se potopila kvůli velkému množství prostitutek, které si na ni pozvali

Celou vizáž idiota můžete vylepšit oblečením, stylem chůze a vašim vyjadřováním. Zkrátka – kupte si dementní hadry, ideálně teplákovku a kotníkové Adidasky. Čepici s rovným kšiltem, popřípadě šátek. Při chůzi se hýbejte tak, jako byste zrovna prodělali mozkovou mrtvici, popřípadě trpěli silnou roztroušenou sklerózou. A nakonec – mluvte jako idioti. Mluvte sprostě, za každým slovem říkejte „kámo“ a místo každého třetího slova používejte počeštěnou angličtinu, jako například: „Dáme smoke?“ nebo „Kámo, ty jeansy ti fakt seknou, kámo. Fakt boží look, kámo, vopravdu badass.“

Garantujeme Vám, že pokud o Vás dodnes někdo ještě nevěděl, jaký jste pitomec, po splnění všech bodu v článku už to vědět bude.

Svět neúspěchu

Proč jsou všechna letadla bílá? Odpověď vás možná překvapí

Komentáře