Close search

Nejpopulárnější blogerka Švédska: Problémy teenegerů vystřídaly těžké životní zkoušky, i o těch bloguje

Instagram Zdroj: Instagram

Začínala v patnácti letech. Tehdy své psaní na blog brala jako zápisník. Získala si tak řadu fanoušků, kteří stejně jako ona postupně dospívali. Kenza dokázala využít své popularity, když založila digitální módní dům Ivyrevel. Nyní si užívá roli matky, ale otevřeně přiznala, že k tomu vedla namáhavá cesta.

Kenza patří mezi blogerkami ke světové špičce. Za léta, co svůj život sdílí na internetu, si získala fanoušky z celého světa. Ti oceňují její otevřenost, ale také styl, který dostala do vínku. Ne náhodou ji na Instagramu sledují téměř dva miliony lidí.

Tato 28letá sympatická žena se narodila 21. dubna 1991. Vyrostla ve Stockholmu, ale kořeny má i v Maroku.

První kroky ve světě bloggerek...

Její kariéra začala už v patnácti letech, kdy si založila svůj blog. Jediné, co tehdy chtěla, bylo zapisovat život dospívajícího člověka. Blogovala o všem, co s tím souvisí. Sdílela veškeré záležitosti ohledně rodiny, přátel, školy a partnerství. Neměla ani tušení, že ji celé tohle zapisování změní život.

Její popularita stoupala tak rychle a mohutně, že se její blog stal největším blogem ve Švédsku. Postupně se o ní začaly zajímat časopisy a z Kenzy se stala mediální hvězda.

Všichni najednou chtěli vědět, kdo je tato dívka, která přitahuje široké publikum nejenom ze Švédska. Jak na to Kenza reagovala? „Pořád jsem se cítila jako každý jiný teenager. Byla jsem ještě ve škole a nevěděla, co se svým životem. Možná právě to se mým čtenářům líbilo na mém blogu. To, že jsem byla jen normální dívka, která nepředstírala, že je někdo jiný, dívka, která se rozhodla jít svou vlastní cestou, odmítla žít život podle někoho jiného.“

Tohle o sobě prozradila na svém blogu a postupem času prozradila ještě víc.

Severský minimalismus a vlastní podnikání

Minimalismus je vlastní všem severským zemím, pochopitelně se nevyhnul ani Švédsku a Kenze. Právě minimalismus je jedním z charakteristických rysů jejího stylu. Svůj styl, kreativitu a lásku k módě promítla i do svého podnikání. V roce 2013 proměnila ve skutečnost svůj sen, když založila spolu se svým manželem, švagrem a kamarádem společnost Ivyrevel.

Jedná se o digitální módní dům. Ivyrevel spojuje luxusní módu s pouličním stylem. Tato značka je také zajímavá tím, že míchá různé druhy materiálů. A co je důležité, jednotlivé kousky z jejich kolekcí se dají vzájemně kombinovat při různých příležitostech. Uplatní se téměř kdekoliv, jsou téměř universální. Naplňují tak základní myšlenku minimalismu, kdy si vystačíte s menším množstvím oblečení. Dost bylo přeplněných skříní...

Skutečné emoce a pravá tvář ženy

Jsou blogeři a youtubeři, kteří publikují mnohem více článků a videí. Většinou jsou však povrchní a nezabývají se hlubšími tématy. Kenza toho neprodukuje tolik, ale když už publikuje článek nebo video, nebojí se ukázat pravou tvář. Projevuje skutečné emoce. Dělá osvětu v pravdivosti. Poukazuje na to, že každý si řeší nějaké problémy a má své trápení.

Kenza sama si prožila nelehké chvíle, než se dočkala vytouženého potomka. O příliš dlouho očekávaném mateřství, ale i o dalších životních zkouškách mluví ve svých vlozích. Je tak motivací pro ostatní, kteří procházejí podobnými nepříznivými situacemi. Je příkladem, že přes všechno trápení se dá přenést...

„Řekněme, že žiji svůj život naplno a využívám každé příležitosti, abych si splnila své sny,“ svěřila se na svém blogu Švédka.

NAHLÉDNĚTE DO GALERIE MLADÉ MAMINKY ZE ŠVÉDSKA:

Nejčtenější články