InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Barevný čtvrtek - Faerské ostrovy - drsný i krásný sever

    Čtvrtek 18.4 19:00 - Divadlo Oskara Nedbala Tábor

  • Senior večer - Inych

    Čtvrtek 18.4 17:00 - Kulturní dům, Písek

    Svou premiéru bude mít na seniorském večeru zkušený hudebník Jindřich Ryba alias Inych, který se v posledních letech soustředí na sólová vystoupení.

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Číňané dostali v Táboře napodruhé jen sedmičku a dočkali se gólu

Jasný výsledek i průběh utkání mezi Táborem a China Golden Dragon zpestřili rvačkou vítězný Jan Bárta a Hanwen Si. , Autor: Josef Janda

Jasný výsledek i průběh utkání mezi Táborem a China Golden Dragon zpestřili rvačkou vítězný Jan Bárta a Hanwen Si.     Autor: Josef Janda

TÁBOR – Po úterním šestnáctibrankovém výprasku se hokejisté China Golden Dragon vydali do Tábora podruhé. Oproti prvnímu duelu inkasovali od kohoutů pouze sedm branek a ve 13. minutě ve třetím vzájemném zápase poprvé proti Táboru skórovali. Čínský brankář řešil i o třetinu méně střel, nicméně herní dominance domácích byla opět značná. Po dvou rychlých gólech už chtěl skórovat opravdu každý a mnohé z dalších šancí zůstaly nevyužity. Hosté se prosadili po táborské chybě a samostatný úprk přeměnil Mingju Zheng krásnou střelou o konstrukci branky v jediný gól Číňanů. Zlatý drak se v dalším průběhu už neprosadil a inkasoval z hole Lukáše Práška dokonce ve vlastní přesilovce. Tábor vyhrál 7:1 a po zvládnutém dvojboji vyhlíží opět kvalitnější české soupeře. Ve středu 16. října zamíří do Příbrami.

 

HC Tábor – China Golden Dragon 7:1 (3:1, 2:0, 2:0), branky a nahrávky: 3. Březina (Skočovský, Jiří Bárta), 4. Havelka (Dančišin), 13. Kadilák (Prášek, Pechánek), 23. Radoš (Skočovský, Zayml), 31. Prášek (Jan Bárta, Havelka), 45. Beran (Prášek, Dančišin), 56. Matějka (Havran) – 13. Zheng (Ma), rozhodčí Pokorný – Křivohlavý, Klouda, vyloučení 4:6, využití 2:0, v oslabení 1:0, 752 diváků.

HC Tábor: M. Novák (D. Novák) – Černý, Havelka, Havran, Pechánek, Skočovský, Radoš, Beran – Pejchal, Dančišin, Heřman – Šulek, Jan Bárta, Seidl – Jiří Bárta, Zayml, Březina – Prášek, Kadilák, Matějka.

China Golden Dragon: P. Han (Xia) – Si, Xiaodong Wang, Chang, Y. Han, Xihan Wang, J. Kučera, Zhou, Chu, Xudong Wang, Xiang, Husárik, M. Kučera, Zhang, Yao, Song, Li, Zheng, Ma.

Ve středečním Týdeníku Táborsko přineseme další podrobnosti. Asistent trenéra Tábora Miloslav Čech zmíní, proč takové zápasy kohoutům nic nedají.

Střelec vítězné branky Dominik Havelka prozradí, jak se defenzivě brání, když jdou na gólmana čtyři střely za třetinu. Zmíní také, jak se zrodila jeho branka.

Trenér China Golden Dragon Jiří Šejba promluví o práci s čínským týmem. Jaká úskalí ho potkávají? Srovná také oba zápasy v Táboře.

Diskuse k článku - 2 příspěvky
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
  • hokej 

    Reagovat

     

    Pokud na svazu chtěli pomoci čínskému hokeji, tak tento tým měli zařadit maximálně do KP středočeského kraje. Takto je to další degradace už tak bezvýznamné soutěže jakou je II. liga v nastaveném systému českého hokeje. Pokud tento tým zaostává za všemi ostatními soupeři rozdílem minimálně třídy, vyvstává tady otázka, komu vlastně taková utkání prospějí.

    Vloženo 13.10.2019 08:08:38

    • anonymní čtenář 

      Reagovat

       

      Příjemci dotace, i ....

      Vloženo 13.10.2019 20:44:47

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace