InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Povídání o Marrakéši a okolí očima 2 studentek

    středa 24.4 18:00 - Dvorek U Koníčka, Vodňany

  • Bookstart – s knížkou do života – setkání rodin s dětmi

    středa 24.4 9:30 - Knihovna, Volyně

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Božetice obraly o body favorizovanou Planou nad Lužnicí

BOŽETICE – Výhře byli blíž, než možná sami čekali! Fotbalisté Božetic se topí ve spodních patrech nejnižší krajské soutěže a po třech porážkách v řadě hostili uplynulou sobotu těžkého soupeře. Planá nad Lužnicí v posledním kole nasázela Klukám deset branek, ale do utkání v Božeticích si střeleckou pohodu úplně nepřenesla. Naopak to byli obětavě hrající Božeťáci, kdo měl po brance svého střelce Jakuba Csandy blíže k vítězství – 1:0. Po hodině hry však o náskok přišli, hosté dali dvě branky v rozmezí tří minut a rázem vedli – 1:2. Božeťáci ale v sobotu nechali na hřišti všechno, nevzdali se a nakonec brali alespoň bod. V 83. minutě vsítil svou druhou branku v utkání a šestou v sezoně opět Jakub Csanda, když na zadní tyči dohrával situaci a využil přihrávku Michala Němce z pravé strany – 2:2.

Na sobotní derby v Sepekově (15.30) se tak Božeťáci naladili cennou a nakonec asi i zaslouženou remízou s Planou nad Lužnicí.

TJ Božetice – TJ Sokol Planá nad Lužnicí 2:2 (1:0). Branky: 39. a 83. Csanda – 60. Pospíchal, 62. Šmídmajer. Rozhodčí: Vejčík – Toucha, Třeštík. Bez karet. Přihlíželo 100 diváků.

Božetice: Vácha – Němec, J. Kotrba, M. Fara, Dušek – Došek, Čanda, Tollinger, F. Horek – Csanda, J. Fara.

Planá nad Lužnicí: Hnilička – Drtina (38. Hofbauer), Handrejch, Štiak, Kolský – Anděl, Hrubý, Pospíchal – Šmídmajer, Pěknic, Přibyl.

Ve středečním tisku přineseme hodnocení domácího trenéra Martina Zemana a také povídání s Jakubem Csandou. V aktuálním ročníku nejnižší krajské soutěže je právě on jasně největší střeleckou zbraní svého týmu. Třiadvacetiletý útočník, který do Božetic zamířil před sezonou z Milevska, nasázel šest ze sedmi branek předposledního celku soutěže. Zajímavostí je, že dal všechny na domácím trávníku, venku se ještě netrefil. Více ve středu!

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace