Skvělý úspěch! Mladí kickboxeři přivezli do Kadaně pět titulů Mistra republiky pro rok 2019
zlatý Nikolas Tomaško. Foto: SK Kosagym Kadaň
Chomutov

Kadaň - V sobotu 12. října se v Jihlavě konalo Mistrovství ČR v polokontaktních disciplínách kickboxu, Pointfighting a Lightcontact, na kterém nemohl chybět ani tým Kosagym Kadaň.

Kadaňský klub vyjelo reprezentovat 6 mládežnických závodníků, kteří se svými výkony zasloužili o celkové 3.nmísto v bodování týmů na MČR. Tento skvělý výsledek zajistili ziskem celkem 12 cenných kovů a do Kadaně přivezli celkem 5 titulů Mistra Republiky pro rok 2019.

Nejlepším závodníkem se stal zkušený reprezentant Lukáš Buňat, který vyhrál všechny 3 kategorie, ve kterých startoval a je tedy 3-násobným Mistrem ČR pro rok 2019.
Skvěle ho doplnili další reprezentanti Nikolas Tomaško a Sára Masáková, kteří přivezli do Kadaně každý po jednom titulu Mistra ČR pro rok 2019.

Mladí reprezentanti odjíždějí s reprezentací ČR již na konci října na MS WTKA 2019 do Itálie. Dosažené výsledky na proběhlém MČR jsou tak skvělým příslibem i do Itálie.

Výsledky závodníků:

1.místo:

Sára Masáková - PF juniorky +60kg
Nikolas Tomaško - PF st.ž. -63kg
Lukáš Buňat - PF ml.ž. +42kg
Lukáš Buňat - PF st.ž. -52kg
Lukáš Buňat - LC st.ž. -52kg

2.místo:

Miroslav Olah - PF ml.ž. -37kg
Sára Masáková - PF st.ž. +60kg
Nkolas Tomaško - PF ml.ž. +42kg
Jiří Hlaváč - PF st.ž. -52kg
Jiří Hlaváč - LC st.ž. -52kg
Klára Hlaváčová - PF ml.ž. -42kg
Klára Hlaváčová - PF st.ž. -42kg

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru