Liga mistryň je tu! Do Edenu dorazí Arsenal | SK Slavia Praha
Více

Liga mistryň je tu! Do Edenu dorazí Arsenal

Ve středu od 18:30 se slávistky na domácí půdě v Edenu utkají v rámci osmifinále Ligy mistryň s londýnským Arsenalem. Přijďte naše holky podpořit! Vstupné pro všechny do 18 let je zdarma!

Slávistky si postup do osmifinále a možnost utkat se s atraktivním soupeřem z Britských ostrovů vybojovaly v minulém kole UEFA Women´s Champions league, když dvakrát porazily skotský celek Hibernian. Týmu z Edinburgu vsítila Slavia během dvou utkání neuvěřitelných devět branek, a to po venkovní výhře 4:1 a domácím triumfu 5:1.

Hráčky Arsenalu ale do Edenu rozhodně nepřijedou pro podobný příděl, jaký si odvezly jejich krajanky. O uplynulém víkendu sice podlehly v ligovém londýnském derby Chelsea 2:1, ale v předchozím kole Ligy mistryň dokázaly vyřadit ženský tým Fiorentiny se skóre 6:0 a Slavii tak rozhodně nečeká nic lehkého.

Atraktivní utkání, ve kterém budou slávistky potřebovat veškerou podporu diváků, začíná ve středu 16. října od 18:30 v Edenu. Pojďme naše holky podpořit v jejich boji o čtvrtfinále Ligy mistryň!

Vstupenky na utkání jsou už v předprodeji v síti TICKETPORTAL a v den zápasu je bude možné od 11:00 zakoupit na pokladnách u vstupu číslo 4. Držitelé permanentek mají vstup zdarma bez nutnosti dokoupení dalších vstupenek, jednotné vstupné je pak 100 Kč. Lístky nemají určená místa a každý si tak může sednout kamkoliv. Permanentkáři nemají automaticky rezervované své místo na tribuně. Vstupné zdarma budou mít navíc všichni do 18 let!

Pro fanoušky budou před utkáním otevřeny vstupy 1 a 2 a k dispozici bude hlavní a severní tribuna. U vstupů nebo na pokladnách si může každý vyzvednout magazín Poločas obsahující rozhovor s Dianou Bartovičovou. Ve fanshopu Slavie pak na zájemce čekají speciální šály k zápasu s Arsenalem, domácí dresy SK Slavia Praha nebo dámská sada triček, mikin a doplňků. 

Příznivci hostujícího celku budou mít k dispozici otevřenou pokladnu u vstupu č. 4. 

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články