Hlavní obsah
Článek

Dceru herečky Evy Holubové (65) známe zejména jako fotografku. Eva o Karolíně velmi ráda mluví, ostatně i o jejím příteli, slovenském herci Matěji Paprčiakovi. Karolína ostatně maminku často také fotí, mj. je autorkou jejích snímků stylizovaných do podob hvězd italské kinematografie.

Nyní se ovšem Karolína i s partnerem, s nímž tráví většinu času v Anglii kvůli studiu, objevila netradičně i před kamerou, přestože herectví se prý nikdy věnovat nechtěla. Spolu s Matějem si totiž zahrála v novém videoklipu kapely Mandrage k písni Vidím to růžově. A herecký talent evidentně zdědila, jak se sami můžete přesvědčit.

Za scénářem a režií klipu stojí úspěšné duo Jordan Haj a jeho bratranec Givinar Kříž. Odvyprávěli ho podle svých slov s jasným romantickým podtextem. „Ačkoliv by mohl na papíře působit neláskyplně, je to rozhodně příběh o lásce a vášni. Myslíme si, že té hudbě bude slušet, a textu ještě více. Je to vlastně takové žánrové pojetí love story po vzoru několika filmů nebo určitých scén z nich, které se nám líbí a připadají nám hrozně sexy,“ říkají Jordan s Givinarem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám