Eriksen do Turína a Rabiot do Londýna? Juventusu by se takový scénář zamlouval

Eriksen do Turína a Rabiot do Londýna? Juventusu by se takový scénář zamlouval

Čtyřiadvacetiletý Francouz Adrien Rabiot by mohl opustit Juventus Turín již v lednovém přestupovém okně a ocitnout se v Premier League.

To vše i přesto, že někdejší záložník Paris Saint-Germain s krátkou minulostí v Toulouse dorazil na sever Apeninského poloostrova teprve letos v létě.

Pod koučem Bianconeri Mauriziem Sarrim však nedostává vytížení, jaké si možná sliboval. Ligu mistrů ještě v Itálii neokusil a v Serii A zasáhl do tří utkání, s tím, že dohromady strávil na hřištích 194 minut čistého času bez gólové radosti.

Le 10 Sport však píše, že by ho mohla Stará dáma zahrnout do své nabídky, jejímž účelem je podepsat sedmadvacetiletého dánského reprezentanta Christiana Eriksena, jenž patří Tottenhamu Hotspur.

Pětinásobný šampion Ligue 1, jenž už se v minulosti na ostrovech zjevil díky stáži v Manchesteru City, by se tak mohl připojit ke Kohoutům jako přímá náhrada za bývalou hvězdičku Ajaxu Amsterdam.

Ta působí v Londýně již sedmým rokem, ale žádné trofeje se jí v britské metropoli za tu dobu vybojovat nepodařilo. Na Juventus Stadium by to zřejmě bylo jiné...