Autogamiáda a setkání s autorkou knihy „Balkán, bejby“, kutnohorskou rodačkou Lucií Römer, se uskuteční 18. října v knihkupectví Kosmas
Když se mateřská dovolená skutečně stane „dovolenou“ a využijete ji k nejdelší cestě vašeho života? K tomu, poznat se lépe s partnerem i vašimi dětmi a zažít spolu něco nového. Narušit stereotyp. Být venku. Právě pro to se rozhodne kutnohorská rodačka Lucie Römer (Kavanová), redaktorka týdeníku Respekt, pořídí si starou dodávku a vyrazí s přítelem a miminkem na tři měsíce na Balkán. Deníkovou formou popisuje, jak se jejich putování vedle relaxu a mnoha překvapení také několikrát zvrtne. Tím spíš, když do dodávky přiberou nového člena posádky: roztomilé štěňátko, které ne, a ne přestat růst.

Autogramiáda a setkání s autorkou knihy Balkán, bejby, kterou vydalo nakladatelství Albatros, se uskuteční v knihkupectví Kosmas na Komenského náměstí v Kutné Hoře 18. října od 17 do 19 hodin.

Lucie Römer (roz. Kavanová) se zaměřuje zejména na sociální témata. Je nositelkou
novinářské ceny Johnyho Kleina. Věnuje se také mediální výchově, a to jako lektorka a v rámci doktorského studia na Univerzitě Karlově. Aktuálně bydlí v Kutné Hoře a snaží se zrekonstruovat statek, kde snad bude mít konečně dost místa i její balkánský maxipes.

red

 

 

Zavřít menu