14. října 2019 • 18:50

Neymar je na čtyři týdny mimo, Sáncheze zranění nepustí ani na Slavii

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný útočník Neymar kvůli zranění z brazilské reprezentace vypadne minimálně na čtyři týdny ze sestavy Paris Saint-Germain. Ještě delší absenci musí snést Alexis Sánchez z Interu Milán.



Sedmadvacetiletý fotbalista si v nedělním přípravném utkání proti Nigérii (1:1) poranil stehenní sval a v jubilejním stém mezistátním duelu musel už ve 12. minutě střídat.

Neymar chyběl PSG už v úvodu sezony, kdy se zotavoval po zranění kotníku a údajně si také snažil vyvzdorovat přestup. Po návratu Brazilec vstřelil v pěti ligových zápasech čtyři góly.

Pařížanům bude chybět i v Lize mistrů, v níž si měl příští týden proti Bruggám odbýt v tomto ročníku debut.

Alexis Sánchez z Interu Milán si možná už v tomto kalendářním roce nezahraje. Chilský reprezentant si v sobotním zápasu proti Kolumbii (0:0) poranil vazy v levém kotníku a bude mimo hru dva až tři měsíce.

„Možná bude muset na operaci, ale to si musí rozhodnout Inter. Zřejmě bude chybět dva až tři měsíce, což je škoda, protože začal za klub hrát, byl šťastný a hodně motivovaný," uvedl na tiskové konferenci chilský trenér Reinaldo Rueda.

Třicetiletý Sánchez je v Interu na hostování do konce sezony z Manchesteru United. Bývalý hráč Arsenalu či Barcelony zatím za milánský klub odehrál jen tři ligové zápasy a vstřelil jeden gól, v zářijovém domácím duelu Ligy mistrů proti Slavii Praha zůstal na lavičce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud