Skylink: Volné vysílání programu Love Nature ve formátu 4K

Skylink

Provozovatel česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group informuje o spuštění volného vysílání programu Love Nature také v ultra vysokém rozlišení (UHD) ve formátu 4K.

 

 


 

Jak jsme již informovali dříve – od 16. 9. 2019 mají všichni zákazníci Skylinku možnost vyzkoušet si v rámci volného vysílání dokumentární program Love Nature HD, který je standardně součástí programových balíčků Kombi a Komplet.

 

Od 30. 9. 2019 mají mnozí zákazníci Skylinku s odpovídajícím přijímacím zařízením navíc možnost vychutnat si tento program také v brilantní obrazové kvalitě v ultra vysokém rozlišení (UHD) neboli ve formátu 4K. Pro příjem potřebují UHD televizor, dekódovací modul se zabudovanou satelitní kartou Skylink typu Viaccess a satelitní anténu uzpůsobenou pro příjem programů také ze satelitu Hot Bird na pozici 13°E.

 

Za těchto technických předpokladů je Love Nature 4K dostupný všem předplatitelům balíčků Kombi a Komplet a v průběhu října v rámci volného vysílání také všem ostatním zákazníkům Skylinku.

 

Technické parametry pro naladění programu Love Nature 4K:

Satelit: Hot Bird 13°E

Kmitočet: 12 539 MHz

Polarizace: Horizontální

FEC: 5/6

Symbolová rychlost: 30 000

Norma: DVB-S2/ 8PSK

 

Marek Němec




Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

*

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

TOPlist