Podpora projektu – Odpovědnost soudců a dárek k narozeninám pro R. Novotného

Přátelé, mám na vás prosbu k mám narozeninám, které mám 20.10.?
Přispějete na dobrou věc? Vybírám peníze na projekt neziskové organizace PRAVDA O VODĚ ?, s kterou jsme připravili projekt, který pomáhá vrátit do správy vody v ČR priority lidí.

Cílem je prosazení vymahatelnosti práva a odpovědnosti soudců?‍?za to co a jak dělají. Podívejte se a dá-li vám projekt smysl, tak mi prosím místo přání popřejte finanční podporou projetku Nadačního fondu.

Ať přispějete jen trochu, nebo víc, bude váš dar důležitý. Každý příspěvek se počítá. Částka 100 Kč/měsíc nebo jednorázová, nápravě pomáhá.? Za vaši podporu vám moc děkuji.
 
Za 17 let soudí obrany vodáren mohu veřejně říct, že bez odpovědnosti soudců za průtahy a nekompetentní práci, se priority lidí do správy vody nevrátí.
 
Víte, že cíl mé práce, je aby voda byla spravována jako služba a ne kšeft překupníků. Aby se řešilo sucho, zadržení vody a čistota vody a cena vody byla spravedlivá, tzn. nezdražovala, protože posíláme miliardy do zahraničí.
 
Jen držet palce v reálném světě prostě nestačí, což většina z vás chápe. Potřebujeme funkční justici. Nadační fond spustil kroky, které k funkční justici a k nápravě vedou.
 

Transparentní účet

966665 / 0300 ČSOB

nebo

Každá částka pomáhá?. I moře se skládá z kapek?. Děkujeme

 

nfpov - souvis članky

Vak Prostějov: Soudkyně odhalí podvodné jednání a pak řekne, že se nic nestalo… kauza se týká života statisíců občanů …

Případná škoda 600 tis. Kč. Další fakta o protiprávním jednání kolem Vak Prostějov

 

 

Podobné články