Herečka Linda Rybová slaví 44. narozeniny: Jak se jí podařilo získat Davida Prachaře?

Linda Rybová a David Prachař
Zdroj: archiv Extra
Jovanka vyfoukla Pepu Vojtka své kamarádce Libušce, která s ním měla malé dítě.Ornella Štiková svedla ženatého Josefa Koktu. Jeho tehdejší manželka Gábina Partyšová to nemohla dlouho rozdýchat.Leoš Mareš v té době střídal ženy jak na běžícím pásu, Gabriela Dvořáková nebyla první ani poslední. Když se rozváděl David Prachař s tehdejší manželkou Danou Batulkovou, nikdo nemohl Lindě Rybové, kvůli které herec od rodiny utekl, přijít na jméno.+ 2 fotky+ 3 fotky

Herečka a bývalá modelka Linda Rybová byla a ve svém věku stále je krásná žena, sen mnoha mužů. Před lety sáhla po ženáčovi a rozbila tak herci Davidu Prachařovi a herečce Daně Batulkové manželství. Není však sama, podívejte se na další osudy v českém showbyznysu.

Petra Járková
Petra Járková 15. 10. 2019 08:00

Rybová a Prachař

Linda Rybová měla kvůli Davidovi Prachařovi peklo. Aby také ne, když ho odvedla kolegyni Daně Batulkové. Ovšem historie se na podrobnosti neptá, právě herečka je a navždy zůstane tou, která umě "rozvrátila" manželství.

Mareš a Dvořáková

Gábina Dvořáková je už dnes vcelku zapomenutá, ovšem veřejnost si stále tak trochu pamatuje, že to byla ona, kdo tahala ženatého Leoše Mareše od manželky Moniky. Na druhou stranu, Leoš nikdy nebyl žádný svatý muž.

Štiková a Kokta

Něco jiného je Ornella Koktová. Do showbyznysu vletěla jako torpédo. Vzala to přes Tomia Okamuru, kde jí však pšenka příliš nekvetla. A tak skončila u Josefa Kokty, který byl v té době ženatý s Gábinou Partyšovou. Ornella jejich románek přesto zveřejnila a odtáhla ho k sobě. Otěhotněla a od té doby má drahého Pepíčka jen pro sebe.

Vojtek a Skrčeská

Jovana Skrčeská je ženou, která u Josefa Vojtka nahradila manželku Libuši. Ovšem v tomto případě se není čemu divit, rocker byl v té době hodně divoký. Jovana ho však evidentně uklidnila. Poté, co se vzali, je lídr skupiny Kabát jako vyměněný a krotký jako beránek. Kdo by to byl řekl ještě před takovými deseti lety?

Perkausová a její ženáči

A pak tu máme Evu Perkausovou. Dívka s andělskou tvářičkou, které chlapi padají k nohám. Manžela odvedla dokonce své sestře Monice. Moderátorka je zvyklá na ledacos, jen tak něco ji nerozhází. A ten výčet! Antonín Charouz, Karel Kuba, Václav Kadlec, Adrian Stojkov a další, kteří si nemohli pomoci.

Maciuchová a Adamíra

Hana Maciuchová a její velká láska s Jiřím Adamírou nebyla jen tak z čistého nebe. Slavná herečka ho totiž "odvedla" od rodiny, on měl dokonce v té době jedenáctiletého syna. Rok to bylo jako na houpačce, než ho konečně definitivně přetáhla na svoji stranu. Není se čemu divit, že dnes už samozřejmě dospělý Marek stále nechce o rozpadu rodiny mluvit.

NA SNÍMKY PÁRŮ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články