Čisté ruce pro všechny

Mytí rukou je jednou z nejjednodušších a nejdůležitějších metod boje s mikroby. Společnost Tork bere Světový den mytí rukou jako příležitost připomenout, jak důležité je zvýšit povědomí o hygieně – proč, kdy, jak a kde si myjeme ruce, abychom pomáhali vytvářet zdravější svět.

Podle nejnovějšího výzkumu činí mytí rukou lidi šťastnějšími a zdravějšími. 45 % lidí se při podání rukou cítí pohodlněji, když vědí, že byly umyté. 47 % respondentů prohlašuje, že se do restaurace vrátí, pokud jsou si jisti, že její zaměstnanci dodržují hygienická pravidla, včetně postupů mytí rukou. 60 % zaměstnanců v kancelářích typu open space se obává úrovně hygieny v práci. 20 % infekcí (např. nachlazení) se lze vyhnout mytím rukou. Výše uvedené údaje naznačují, že správná hygiena rukou je rozhodující v každém odvětví a pro mnoho aspektů našeho života.

Tork, přední světová značka hygienických výrobků, se stará o zdraví a hygienu zaměstnanců a zaměstnavatelů. Tork věří v kombinaci nejvyšší kvality hygienických produktů, odborných znalostí a spolehlivých podpůrných pomůcek. Díky kompetentnímu týmu, správným nástrojům a inovativním nápadům pomáhá značka svým zákazníkům zlepšovat hygienické normy v komerčních a veřejných budovách po celém světě. Výrobky Tork propagují myšlenku čistých rukou pro každého. 78 % papírových ručníků pro zásobníky Tork Elevation má balení Easy Handling, všechny dávkovače mýdla Tork jsou mají certifikát s označením „Snadné použití“. Snadněji je tedy mohou používat také lidi s menší obratností a sílou v ruce.

Při příležitosti Světového dne mytí rukou doporučuje Tork provést test k ověření čistoty rukou. Značka také připravila filmy o důležitosti mytí rukou a infografiky, které pomáhají přenést téma správné hygieny k zákazníkům, zaměstnancům a lidem v našem bezprostředním okolí.

Materiály ke stažení najdete na https://www.tork.cz/cleancare/

Odkaz na test: https://www.playbuzz.com/brooke127/8fb45e93-how-clean-are-your-hands-really

Kontakt:

Petra Biache

PR & Communication

+420 739 719 016

petra.biache@foxhunter.cz

Klíčová slova ČR-zdraví-služby

Oblast
Praha, Česká republika (ce)

Kategorie
Služby, cestovní ruch
Zdravotnictví

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.