Unipetrol bude vystavovat na veletrhu K v Düsseldorfu

Unipetrol se podruhé v historii zúčastní nejprestižnějšího světového plastikářského a gumárenského veletrhu K 2019, který se uskuteční od 16. do 23. října v německém Düsseldorfu. Unipetrol v rámci prezentace "We shape the world around you" představí své klíčové produkty. Společně s Unipetrolem bude vystavovat polská společnost Anwil, která rovněž patří do nadnárodní skupiny PKN Orlen.

Veletrh K

"Veletrh K je v našem oboru nejdůležitější událostí v Evropě, která je naším klíčovým exportním trhem. Kromě upevnění vztahů s našimi obchodními partnery chceme rovněž oslovit nové zákazníky a upevnit naši pozici na mezinárodním trhu," uvedl místo předseda představenstva Unipetrolu Maciej Libiszewskia dodal:"Návštěvnicí veletrhu se budou moci seznámit s našimi klíčovými produkty, do jejichž vývoje i výroby neustále investujeme."

Unipetrol v Düsseldorfu představí široké spektrum petrochemických produktů jako vysokohustotní polyetylen Liten, polypropylen Mosten, vysoce vodivé saze Chezacarb či Neralit vyráběný v neratovické Spolaně. Velkoryse pojatý dvoupatrový stánek bude umístěný v hale 7A.

Letošní ročník veletrhu je zaměřen na čtyři klíčová témata:

  • Plasty pro udržitelný rozvoj a oběhové hospodářství
  • Digitalizace a plastikářský průmysl 4.0
  • Integrace systému: Funkčnost prostřednictvím materiálu, procesů a designu
  • Mladé talenty v průmyslu

Veletrh K patří mezi nejvýznamnější veletrhy ve svém oboru na světě. V Düsseldorfu se koná každé tři roky už od roku 1952. Jeho posledního ročníku se před třemi roky zúčastnilo 3293 vystavovatelů z 61 zemí. Návštěvu veletrhu si nenechalo ujít více než 232 tisíc návštěvníků.

Autor: TZ Unipetrol, Zdroj: TZ Unipetrol

Diskuse

Petrol Magazín

Aktuální vydání2024/01 Téma číslaDistribuce pohonných hmot
Aktuální číslo

Přihlašte se k odběru novinek