Junioři HHK ve víkendovém dvoukole nebodovali

Junioři HHK11.10.2019 - pátek
HC Chotěboř – HHK VM 3:2 (1:1, 0:0, 2:1)

Góly a asistence: 06:44 Kotrba (Petržílek), 46:53 Petržílek (Ludvík, Hospodka), 51:06 Němec (Hospodka) – 16:21 Nesvadba, 52:22 Burian M. (Úlovec)

Sestava HC Chotěboř:
Holcner, Pazderka – Jaroš, Marek, Ludvík, Brdičko, Kohout – Pleskač, Kotrba, Němec, Hospodka, Kvaček, Marek, Petržílek.
Sestava HHK Velké Meziříčí:
Pestr (Juda P.) – Báňa, Kardoš, Pacalová, Karásek, Kameník – Procházka, Havliš, Šandera – Nesvadba, Úlovec, Burian M. – Zacha, Klár, Bartošek
Rozhodčí: Brýdl – Blažek, Malík.
Vyloučení 3:4, využití: 0:1, v oslabení: 0:0
Střely na branku: 46:30
Diváci: 55

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: V utkání proti Chotěboři jsme chtěli navázat na minulé výkony, ale to se nám nepodařilo. První a druhá třetina byla vyrovnaná. Do třetí třetiny jsme vstoupili matným výkonem. Soupeř nás zatlačil do obrany a výsledkem byla branka po teči. Potom nám soupeř odskočil po naší individuální hrubce o dvě branky, což bylo pro utkání rozhodující. My jsme začali hrát naši hru až po třetí brance. Podařilo se nám snížit na rozdíl jediného gólu. Vytvořili jsme si několik šancí, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Je poučení do dalších zápasů, je potřeba hrát naši hru po celé utkání.

Tabulka RLJ_po_9._kole13.10.2019 - neděle
HHK VM – HC Světlá nad Sázavou 1:4 (0:0, 0:3, 1:1)

Góly a asistence: 53: 48 Procházka (Havliš) – 20:26 Kalenský (Kratochvíl), 34:41 Kratochvíl (Zvěřina, Kalenský), 37:39 Egart (Pokorný), 53:35 Souček (Zvěřina)

Sestava HHK Velké Meziříčí:
Pestr (Svoboda) – Báňa, Kardoš, Pacalová, Karásek, Kameník, Daňhel – Procházka, Havliš, Šandera – Nesvadba, Úlovec, Burian M. – Zacha, Klár, Bartošek.
Sestava HC Chotěboř:
Dundáček (Juřicová) – Lacina, Hart, Adam, Souček, Zvěřina – Egart, Kratochvíl, Kalenský „C", Pešek, Pokorný, Brož, Beránek.
Rozhodčí: Sibera – Kučera, Sobotka.
Vyloučení: 9:6
Využití: 0:1, v oslabení: 0:0
Střely na branku: 17:53
Diváci: 40

Hodnocení utkání hlavním trenérem Štěpánem Oberreiterem: Poslední utkání základní skupiny jsme odehráli s velmi silným týmem Světlé n/S. V první třetině jsme viděli velmi kvalitní hokej od obou týmů. My jsme měli velmi dobrý pohyb, vytvořili jsme si šance, ale gól jsme nadali. Ve druhé třetině nám soupeř nastřílel tři branky a zápas měl pod kontrolou. Třetí třetina byla opět vyrovnaná a utkání skončilo 4:1 pro soupeře. Příští víkend máme volno a budeme čekat na rozlosování naší skupiny. Máme dva týdny na přípravu.

J. Juda

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.