InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Výzva policistů: Hledáme muže v černé mikině s nápisem King

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Další úterní pátrání. Českobudějovičtí kriminalisté žádají širokou veřejnost o součinnost při vyšetřování zvlášť závažného zločinu loupeže, ke kterému mělo dojít ve čtvrtek 12. září před OD Prior na Lannově třídě, a to v době od 10.45 do 12.40 hodin. „Dva neznámí pachatelé měli přistoupit k muži sedícímu na lavičce a vzít mu finanční hotovost. Poté se měla dvojice vydat směrem k ulici Jeronýmova a dále neznámo kam,“ přiblížila událost policejní mluvčí Lenka Krausová.

 

V souvislosti s výše uvedenými skutečnostmi policie žádá veřejnost o případné bližší podrobnosti k muži na fotografii, který by kriminalistům mohl pomoci s objasněním případu. Informace k totožnosti muže volejte na linku 158 nebo přímo vyšetřovateli na telefon 974 226 311.

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace