Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Veterán Hlaváč vypomůže prvoligové Slavii, Pražany trápí marodka

Dvojnásobný mistr světa Jan Hlaváč vypomůže hokejistům prvoligové Slavie. Za Pražany bude hrát na střídavé starty z druholigového Vrchlabí. Třiačtyřicetiletý útočník nastoupí za Slavii už ve středečním domácím utkání 16. kola proti Třebíči.

"Vzhledem k tomu, že nás v poslední době trápila zranění, domluvili jsme se s Honzou Hlaváčem, že nám v případě našich potřeb a jeho možností rád vypomůže. Jsem přesvědčený, že hráč s takovými zkušenostmi může být velkým přínosem pro naše mladé hráče," uvedl sportovní manažer Slavie Jiří Veber.

Hlaváč si v dresu Vrchlabí, které vede v třetí nejvyšší soutěži skupinu Sever, v šesti zápasech připsal osm bodů za čtyři branky a stejný počet asistencí.

"Mě baví hrát, baví mě zápasy. Když jsme se o tomhle bavili, byl jsem nadšený. Těším se na to, já bych nejradši hrál i čtyřikrát týdně," svěřil se Hlaváč.

Je nám líto, video expirovalo.
Hlaváč se těší na premiéru ve Slavii

Zlato získal na světových šampionátech v letech 1999 a 2005. Hlaváč v extralize působil v dresu Sparty, Liberce a Kladna. Hrál také za švýcarskou Ženevu a ve Švédsku za Linköping a Växjö.

V NHL sehrál za New York Rangers, Philadelphii, Vancouver, Carolinu, Tampu Bay a Nashville 436 zápasů, v nichž si připsal 224 bodů za 90 gólů a 134 asistencí. V 11 duelech play-off přidal tři asistence.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články