Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Megan Fox (37) není v posledních letech příliš sdílná, co se jejího soukromí týče, a fotografie svých ratolestí sdílí zřídka. Fanoušky proto mile překvapilo, když se nyní pochlubila rodinnými snímky z výletu do Disneylandu.

Na fotkách je herečka s manželem Brianem Austinem Greenem a syny Noahem (7), Bodhim (5) a Journeym (3). Chlapci se už nejspíš připravují na Halloween, neboť byli v kostýmech. V popisku fotek si trojnásobná maminka postěžovala, že nemůže mít ani jednu fotku, na které se všichni dívají do objektivu. Nejmladší Journey totiž fotografovi nevěnoval moc pozornosti, vyšlo to až na posledním snímku.

Herečka sdílela fotografii dětí naposledy vloni na Halloween, a snímek tehdy vzbudil velkou diskuzi mezi sledujícími. Vyprovokoval ji kostým nejstaršího Noaha, který se převlékl za roztleskávačku. I nyní zvolil holčičí kostým s růžovou parukou.

Megan v nedávném rozhovoru přiznala, že syn často preferuje holčičí oblečení, nosí ho dokonce i do školy a ani mu nevadí, když se mu spolužáci posmívají. Rodiče ho v tom prý plně podporují a nevidí na jeho volbě garderoby nic špatného.

„Opravdu miluje módu a někdy se i sám obléká, snažím se ho naučit, aby byl sebevědomý. Na krátko přestal nosit šaty, ale už je zase obléká a nevadí mu, když se mu kluci posmívají,“ svěřila herečka v pořadu The Talk.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám