Akce

Cesta ke kráse Vlasty Libotovské aneb babské triky v péči o pleť v zimě

Sbírání kytiček

Vlasta Libotovská není jen tak obyčejnou kosmetičkou; svou práci miluje, vysnila si ji už jako malá holčička a nikdy nepřestala být vděčná osudu, že ji k tomuto povolání přivedl.

Vystudovala všechno, co lze v tomto oboru v Čechách vystudovat. Absolvovala řadu zahraničních stáží ve Španělsku, Švýcarsku, Itálii, Rakousku, Francii a Litvě. Je autorkou odborné kosmetické techniky nazývané mikromasáž očního okolí a mnoha dalších technik, které využívají odborníci v Čechách i zahraničí. 

Zastává názor, že vše je propojeno a že vnější krása souvisí s celkovým stavem duše a těla. Proto se ve svém kosmetickém salónu kromě péče o krásu a zdraví viditelných částí těla, jako je obličej, krk a dekolt, zaměřuje také na zlepšení funkcí celého těla. 

Je autorkou knih o kosmetice: Šťastná ve své kůži, Aby krása nevyprchala a Cesta ke kráse. Vystupuje v rozhlase a televizi, momentálně připravuje pravidelný samostatný pořad v televizi. 

Nyní máte možnost přijít na její seminář Cesta ke kráse Vlasty Libotovské aneb babské triky v péči o pleť v zimě

KDY: 24. října 2019 v 17:00 

KDE: Rychnov nad Kněžnou, Pelcovo divadlo –malý sál 

Program

První pomoc pro pokožku v zimě, Stresovaná pleť a jak na ní vyzrát, Očista od negativní energie – Jak očistit sebe i svůj domov, Domácí rady a triky v kosmetické péči, Nancyderm – gel na jizvy, Tombola. 

Speciální host

Marie Mandelíková – vizážistka. Představí nové trendy líčení a ukáže triky, jak rozzářit pleť.

Vstupné 120 Kč. Rezervace míst a další informace Ilona Mikušová i.mikusova@seznam.cz.

Zdroj a foto: Vlasta Libotovská

Přidat na Seznam.cz

Přidejte si MeziŽenami.cz na hlavní stránku Seznam.cz.

Diskuze: příspěvků