Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Gottovy dcery Charlottka a Nellinka: Největší vzor po zesnulém tatínkovi odhalen

Gottovy dcery Charlottka a Nellinka: Největší vzor po zesnulém tatínkovi odhalen
Zdroj: Profimedia.cz
+ Dalších 18 fotografií
Charlotte a Nelly
Není pochyb, že největším životním vzorem Charlotte Elly (13) a Nelly Sofie (11) zůstane tatínek Karel Gott (†80). Obě Mistrovy dcery ale inspiruje ještě jedna osobnost světové hudby. Dokonce nechyběly ani na jejím pražském koncertě, který provázela přísná bezpečnostní pravidla. Těm se nevyhnuly ani slečny Gottovy.

Ačkoliv byl otcem čtyř dcer, Karel Gott (†80) se nikdy netajil tím, že nejintenzivnější vztah měl se dvěma nejmladšími. Charlotte Ella (13) mu dělala radost zpěvem a dabováním filmů, Nelly Sofie (11) se zase úspěšně věnuje tancování.

Všichni tři si zahráli ve filmu Anděl Páně 2 a pohádce Když draka bolí hlava. Karel a Charlotte navíc letos na jaře nahráli duet Srdce nehasnou, který je s více než 21 miliony zhlédnutími obrovským hitem. Tatínek je tak pro obě dcery nepochybně největším životním vzorem. S láskou je vychoval k pokoře a úctě, ale i tvrdé píli, která vedle talentu stála za jeho obdivuhodnou kariérou.

Slečny Gottovy ale inspiruje také jedna světově proslulá zpěvačka. Charlotte s Nelly obdivují Arianu Grande (26), dokonce si nenechaly ujít její zářijový koncert v pražské O2 areně. Zastávku ve stověžaté tehdy provázela přísná bezpečnostní opatření, jimž se nevyhnuly ani Mistrovy dcery, které si koncert užily přímo pod pódiem. Dovnitř je pustili pouze s jedním průhledným zavazadlem, které nesmělo být větší než formát A4. Povoleny byly i plastové sáčky, jinak nic.

Důkazem, že je pro ně Ariana důležitá, je i počítadlo, které si Charlotte nastavila na Instagramu. Na něm pak mohla sledovat, kolik dnů a hodin do Arianina vysněného vystoupení zbývá.

Charlotte ani Nelly se ve světě neztratí. Mistr je připravil na běžný život i šoubyznys, kde už starší z dívek jednou nohou stojí. Mohou také počítat s pomocnou rukou milující maminky Ivany Gottové (43).

Filip Turek se tvrdě opřel do Fialy: ODS zradila svoje voliče a on je toho absolutní příklad

Související články

Další články

Nejnovější kauzy