InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Milísek pečuje o děti již ve třech zařízeních

Milevské Centrum mladé rodiny Milísek díky podpoře z prostředků ESF prostřednictvím Operačního programu Zaměstnanost a státního rozpočtu ČR může rodičům nejmenších dětí aktuálně nabídnout v milevském regionu tři zařízení péče o děti.

Jesličky Milísek - Milevsko
Jesličky jsou registrovány jako dětská skupina a určeny pro děti od 12. měsíců do 4 let. Nabízejí profesionální, kvalitní péči o dítě v rodinném prostředí, které je zaručeno max. denní kapacitou 12. dětí. Děti se zde naučí hygienickým i sebe obslužným návykům, lépe se adaptují v dětském kolektivu a odchází plně připraveny pro vstup do mateřské školy. Pravidelným provozem a finanční dostupností vytvářejí příjemnější podmínky pro zaměstnanost žen (rodin) s dětmi. Rodiče mají možnost výběru frekvence docházky ze dvou tarifů. Školkovné v jesličkách je odečitatelnou položkou z ročního zúčtování daní.

Mikrojesle
Kvalitní a bezplatná služba péče o děti již od 6. měsíce do 4 let. Profesionální péče v malém rodinném kolektivu max. 4 dětí. Mikrojesle zajišťují podporu rodinám s nejmenšími dětmi tak, aby rodiče těchto dětí mohli snáze navázat na svou předchozí kariéru, zvýšit svou odbornost rekvalifikacemi či dostudovat. Rozsah umístění dítěte záleží na dohodě mezi rodičem a poskytovatelem služby.

Jesličky Milísek – Přeštěnice
Nejnovější zařízení centra Milísek - jesličky Přeštěnice jsou registrovány na MPSV jako dětská skupina a určeny pro děti od 12. měsíců do 4 let (do zahájení povinné školní docházky) vznikly ve spolupráci s obcí Přeštěnice, za podpory ESF - OP Zaměstnanost prostřednictvím MAS Střední Povltaví. Jesličky nabízejí profesionální a kvalitní péči o děti zcela zdarma. Vzhledem k maximální denní kapacitě 10 dětí, zaručují individuální přístup v rodinném a otevřeném prostředí. Rozsah umístění dítěte záleží na dohodě mezi rodičem a poskytovatelem služby. Rodinná atmosféra, příjemné prostředí a venkovská pohoda.

V případě zájmu si prohlédnout některé z našich zařízení, kontaktujte ředitelku organizace Bc. Lenku Bečkovou. www.centrummilisek.cz

 

 

Další zprávy z regionu

 
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace