Natočila Nicole Kidman největší propadák letošního roku?

Natočila Nicole Kidman největší propadák letošního roku?
Stehlík | Warner Bros.
Pro Warnery to je hodně rozporuplný rok. Na jedné straně fenomenálně úspěšný Joker, který bude útočit na Oscary a v kinech možná na miliardu, na druhé straně spektra adaptace knihy, o kterou doslova nikdo nemá zájem.
Filmový Stehlík vstoupil do amerických kin před měsícem, vybaven nepříliš lichotivými recenzemi. Stále tu ale byla síla předlohy a v hlavních rolích Ansel Elgort a Nicole Kidman, takže se nějaké slušné výsledky čekaly. Snímek přesto otevřel až nevídaně bídně - za první víkend si odnesl z amerických kin pouhých 2,6 milionů dolarů a celkově to dotáhl na 5,3. Warneři s nadějí vyhlíželi ke zbytku světa, ale i tam Stehlík ve velkém pohořel a momentálně má celosvětově na kontě 9 milionů. Těžko říct, kolik ještě v následujících týdnech vydělá, ale o moc víc to nebude. A to studio vyšel na 45 milionů!
Pokud připočteme nějakou tu reklamu, bude Stehlík pro studio hodně černá kaňka v účetní knize. Jistě, i tak letos u Warnerů hodně vydělají, ale podobný propadák nikdy nepůsobí v portfóliu dobře. A Stehlík je v tuhle chvíli - pokud se bavíme čistě o financích - žhavým adeptem na největší průšvih roku 2019.
Ansel Elgort, Nicole Kidman
Nicole Kidman