Program financování dodavatelských řetězců společnosti PrimeRevenue

Společnost Asahi Breweries Europe Group využívající program financování dodavatelských řetězců společnosti PrimeRevenue získala ocenění EuroFinance Award za inovace v oblasti rizik a financování

Společnost Asahi představí podrobnou případovou studii na výroční stěžejní konferenci EuroFinance, která se bude konat od 16. do 18. října v Kodani

Společnost PrimeRevenue, Inc., přední poskytovatel finančních technologických řešení pro pracovní kapitál, dnes blahopřeje skupině Asahi Breweries Europe k získání ocenění za inovace v oblasti rizik a financování na výroční stěžejní konferenci EuroFinance.

Ocenění je uznáním programu pro financování dodavatelského řetězce (reverzní factoring) společnosti Asahi, podporovaného společností PrimeRevenue, ve kterém 95 % dodavatelů platformy aktivně využívá řešení k urychlení plateb svých faktur.

Společnost Asahi si vybrala PrimeRevenue poté, co její banka se sídlem ve Velké Británii ukončila financování dodavatelského řetězce na klíčových trzích, kde sídlí dodavatelé Asahi. Díky osvědčené implementaci programu a metodice začleňování PrimeRevenue byly pro dodavatele přesuny z banky na platformu PrimeRevenue, která je financována z mnoha zdrojů, bezproblémové.

„Klíčovou záležitostí bylo zachování cen, protože na staré platformě jsme již měli přibližně 100 dodavatelů," řekl Anthony Buchanan, pokladník společnosti Asahi Breweries Europe. „Museli jsme zachovat diskontní sazbu - a také jsme chtěli být schopni zapojovat banky, spíše než mít situaci, kdy se banka stáhne z trhu a naši dodavatelé ztratí příležitosti."

Od zavedení programu se zapojilo více než 450 dodavatelů a dalších 100 plánuje své připojení v průběhu příštích 18 měsíců. Za minulý rok byly v rámci tohoto řešení zobchodovány faktury za více než 522 mil. EUR.

„Chválím rozpočtový tým společnosti Asahi za jejich závazek k udržitelnosti a finančnímu zdraví dodavatelů," řekl PJ Bain, generální ředitel společnosti PrimeRevenue. „Společnost Asahi prokázala skutečnou dokonalost v oblasti řízení dodavatelského řetězce se svou strategickou vizí pro zlepšení financí a odhodlání implementovat řešení, které poskytuje výhody pracovního kapitálu v celém hodnotovém řetězci. Blahopřeji Anthonymu a jeho kolegům k jejich zaslouženému získání této prestižní ceny."

Společnost Asahi představí svou podrobnou případovou studii na stěžejní konferenci EuroFinance ve dnech 16.-18. října 2019 v Kodani.

O společnosti PrimeRevenue

Řešení financování dodavatelských řetězců (reverzní faktoring) společnosti PrimeRevenue pomáhají organizacím ve více než 80 zemích optimalizovat jejich pracovní kapitál pro efektivní financování strategických iniciativ, získání konkurenčních výhod a posílení vztahů v celém dodavatelském řetězci. Jako přední poskytovatel finančních technologických řešení pracovního kapitálu zpracovává platforma PrimeRevenue, financovaná z mnoha zdrojů, platební transakce v hodnotě více než 200 miliard USD ročně. Společnost má centrálu v Atlantě s kancelářemi v Londýně, Praze, Frankfurtu, Hongkongu a Melbourne. Další informace o PrimeRevenue naleznete na webových stránkách www.primerevenue.com | Twitteru: @primerevenue | LinkedIn: www.linkedin.com/company/primerevenue.

Kontakt pro média:

Ariane Wolff

Warner Communications

ariane@warnerpr.com

978.729.3542 (U.S.)

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/772155/PrimeRevenue_UK_Caption_Logo.jpg

Klíčová slova Dánsko-finance-trh-PrimeRevenue

Oblast
Evropa, EU, NATO (es)

Kategorie
Finance, ekonomika
Obchod, marketing

ZASÍLÁNÍ ZPRÁV
Přihlásit k odběru

Upozornění:
Materiály označené značkou Protext nejsou součástí zpravodajského servisu ČTK a nelze je publikovat pod její značkou. Jde o komerční sdělení zadavatele, který je ve zprávě označen a který za ně nese plnou odpovědnost.