Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další hvězdy pro Matrix 4


ikona
Mr. Hlad
carrie-anne mossjada pinkett smithkeanu reeveslana wachowskimatrixneil patrick harrisniobe
K Neovi a Trinity přibudou nejen staří známí, ale i nečekaní nováčci. 

Se čtvrtým Matrixem se to hýbe dopředu docela rychle. O tom, že vznikne, jsme se dozvěděli před pár týdny a fandům hned bylo řečeno, že vítězná sestava z minula se nemění. Vrátí se Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss a za kameru se postaví Lana Wachowski. Před pár dny k téhle bandě přibyl Yahya Abdul-Mateen II, který by se měl zhostit jedné z hlavních rolí a teoretizuje se, že by si mohl zahrát mladého Morphea, nebo jeho syna či synovce. Prostě někoho morpheovské krve. A máme tu další zajímavé přírůstky. 

O návratu do světa Matrixu začala jednat Jada Pinkett Smith, která se objevila ve druhém a třetím díle a zahrála si Niobe, kapitánku lodi Logos a obyvatelku Zionu a před lety jí Wachowští napsali tuhle roli přímo na tělo. Smlouvu na pokračování ještě nepodepsala, ale vzhledem k tomu, že hitů v poslední době moc nemá, docela bychom se divili, kdyby se jí do dalšího Matrixu nechtělo. 

Ještě zajímavějším přírůstkem je pak Neil Patrick Harris. Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku už na rozdíl od Jady Pinkett Smith smlouvu podepsal, ale asi jen pár lidí od Warnerů tuší, koho by si mohl zahrát. Rozhodně to však pro něj bude zajímavá herecká příležitost. Uvidíme, koho studio uloví dál. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace