Kapela Sto zvířat zazářila akusticky v Jazz Docku před diváky Óčka

16. října 2019 10:24
Další kapelou, která se představila v rámci našeho projektu KB Acoustic stege byla ska parta Sto zvířat. v pražském Jazz Docku představila skvělou akustickou podobu svých největších hitů za skoro třicet let své existence.
Kapela Sto zvířat vystoupila v rámci KB Acoustic stage v pražském Jazz Docku.

Nedělní večer se v podání kapely Sto zvířat v Jazz Docku nesl v duchu skáčka, vtipných hlášek frontmana Honzy Kaliny a noblesního půvabu zpěvačky Jany Jelínkové. Velký aplaus publika sklidila i sóla na dechy. 

Nechyběly největší hity kapely - Nikdy nic nebylo, Dáma s čápem nebo Nejkratší cesta. Jako host večera vystoupil Márdi, který se projektu zúčastnil se svou kapelou Vypsaná Fixa jako jeden z prvních už před pěti lety a zazpíval svým osobitým podáním písně Chicago a Škola. Koncert odvysílá v premiéře TV ÓČKO během vánočních svátků.

Kapela Sto zvířat vystoupila v rámci KB Acoustic stage v pražském Jazz Docku.

Další KB Acoustic stage je už naplánována na začátek příštího roku. Proběhne 15. ledna s Annou K. v industriálním prostoru Jatka78 v Praze v Holešovicích. „Velice se na to těším a díky tomu, že jsme vybrali unikátní a atypické místo, bude mít koncert o to větší atmosféru,“ svěřila se Anna K., která právě jede akustické tour, takže na lednové natáčení bude i s kapelu v té nejlepší formě. 

Fotogalerie

Co ty na to?

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 10:24 čtvrtek 13. února 2020. Anketa je uzavřena.

  • 11
    WTF
  • 11
    LOVE
  • 9
    LOL
  • 8
    SUPER
  • 8
    FAIL
  • 8
    OMG

Související

HLASUJTE V ÓČKO CHART