Pure Model 2019 má své vítěze

Pure Model 2019 má své vítěze

Finále prestižní modelingové soutěže Pure Model 2019 je za námi. Vítězové druhého ročníku získali kontrakt v hodnotě 1 500 000 Kč a velkou naději uchytit se ve světě modelingu.

Jan Hamal a Tereza Faltinová jsou vítězi druhého ročníku modelingové soutěže Pure Model. Rozhodla o tom porota složená z agentů světových modelingových agentur, odborníků z oblasti módy, kultury i médií. V porotě jsme mohli vidět například módního fotografa Petra Janderu, ambasadorku soutěže Andreu Bezděkovou, Virginii Romagnoli z agentury Monster, Federica Lecce z agentury Independent či Philippe Le Provost z agentury Silent. V porotě nechyběl ani majitel Pure Model Management, který o soutěži řekl:„Mám radost, že jsme objevili spoustu zajímavých tváří.“

Stejně jako loni, i letos se o celou soutěž starala kreativní ředitelka Olo Křížová, která si finále užila s naprostou lehkostí. „Finále Pure Model 2019 se pro mě nese v duchu nadpozemské krásy. Každá sezóna přináší nové trendy a nové tváře. A to je má inspirace při mé tvorbě,“ svěřila se Olo Křížová.

V průběhu finálového večera v galerii DOX+, centru současného umění, proběhlo hned několik módních přehlídek v zastoupení značek Pietro Filipi, kolekce Martina Havla ODTRŽENO i módní přehlídka modelů Dominiky Kozárové.

Nechybělo ani kulturní zpestření, kdy jsme mohli vidět vystoupení zpěvačky Terezy Maškové, vítězky páté řady pěvecké soutěže Česko Slovenská SuperStar 2018, a to za doprovodu akrobatické choreografie na šále tanečnice Adély Míškové. Nechyběl ani duet Filipa Staňka a Viktora Konvalinky z nejnovější choreografie tanečního souboru 420PEOPLE s názvem Panthera v choreografickém zpracování Václava Kuneše. V závěru pak vystoupila Julie Svěcená, vítězka a laureátka významných zahraničních houslových soutěží s klasickým přednesem Bachových skladeb. Celý večer provázel hlas herečky Petry Bučkové.

„Byla to neskutečně profesionální akce, jsem opravdu nadšen a děkuji, že jsem se jí mohl zúčastnit. Odvedli jste velký kus práce, fascinuje mě perfektní organizace, péče o nás agenty a hlavně velmi zajímavé tváře mezi finalisty,” řekl o finálovém večeru Philippe Le Provost z agentury Silent v Paříži.

I další agenti si finálový večer velmi pochvalovali, a to jak z profesionálního hlediska, tak komfortu pro ně samotné. Nádherné prostředí, servis na špičkové úrovni i příjemná atmosféra jsou tím, co si na celé soutěži užili všichni zúčastnění.

Své jasné favority měla ambasadorka Pure Model Andrea Bezděková. Byla jsem nadšená, protože Honza i Tereza byli ti, pro které jsem hlasovala,” přiznala. A jaké je Andrei motto pro vítěze? „Úspěch není zadarmo, musíme vykročit ze své komfortní zóny. Jako ambasadorka s nimi sdílím své zkušenosti.”

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram