I v oblasti hraček dochází k neustálému vývoji a vy vašemu potomkovi můžete pořídit opravdu kvalitní a skvěle propracované hračky. Hračky by měly být především kvalitní, aby co nejdéle dítěti vydržely, a měly by dítě náležitě zaujmout. Jaké hračky vašim dětem pořídit?

Pro kluky

Kluci jednoduše milují hračky, které jsou spojeny se stavěním, sportem, rytíři či kultovními filmy. Že už vašeho malého potomka ničím nepřekvapíte? A co vybrat jako dárek radiovysílačky, se kterými můžete společně komunikovat a hrát si na špiony. Pořídit klukům můžete i sadu nářadí, se kterým se učí manipulovat. Starší děti ocení také šipky, které můžete umístit na zeď jejich pokoje a pořádat šipkové turnaje. Tato tradice se u vás doma jistě velmi rychle ukotví. Zajímavé hračky pro kluky jsou tím pravým.

Děti také milují nejrůznější hračky, které se týkají známých kultovních filmů. Kdo by nemiloval nejrůznější superhrdiny. Pořídit tak můžete například světelný meč v nejrůznějším provedení, ale i zajímavé figurky z filmů. Děti také milují vodní hračky, se kterými mohou řádit u vody či v nafukovacím bazénu Bestway.

Pro holky

Většinou dívky vyhledávají trochu odlišné hračky než chlapci, ale není to daným pravidlem. Holčičky jistě ocení panenky, barbíny, kočárky a postýlky pro panenky, ale také domečky pro panenky či doplňky, díky kterým si mohou hrát na malé parádnice. Jaká malá holčička by si nechtěla hrát s princeznovskou korunkou, prstýnky, náušnicemi či mít dokonce vlastní toaletní stolek.

Zvolit můžete i kreativnější dárky, například různé tvořivé sady s barevnými korálky či bavlnkami. Každá holčička však sní o domě pro panenky, který je sice finančně o něco náročnější, ale díky němu splníte sen vaší holčičky. Podívejte se na poutavé hračky pro holky a snadno vyberete to pravé.