Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Žárlivec svázal a ubodal o 27 let mladší přítelkyni (†22): Dřív randil s její matkou

Autor: shp - 
16. října 2019
20:55

Kdysi dávno chodil s její matkou, ale byla to nakonec sympatická Sammy-Lee Lodwigová (†22), do které se Jason Farell (49) zamiloval. Pro mladou ženu to znamenalo tragický konec. Muž z anglického Swansea na mladičkou přítelkyni začal žárlit, svázal ji a krutě ubodal.

Drogově závislý Farell se k činu sám přiznal. „Když byl ve vazbě, požádal policistu o pero a papír, aby sepsal přiznání. Je to děsivý dokument,“ prohlásil žalobce Mike Jones podle Daily Mailu.

Uvedl, že svázal Sammy-Lee, protože toho měl dost, a že se ji chystal zabít bodáním do tváře a krku. Přiznání bylo sepsáno dobrovolně a opatrně obžalovaným. Nahráno bylo kamerami připevněnými na tělech policistů,“ dodal Jones.

K vraždě došlo 23. dubna. Farell nechal svou mladou přítelkyni v tratolišti krve a přišel za sousedem, kterému řekl: „Zabil jsem ji.“ Policie našla zavražděnou na zemi stočenou do klubíčka jako nenarozené dítě. Drobná žena byla jen 155 centimetrů vysoká a neměla vůbec šanci se ubránit.

Útočník měří 183 centimetrů a vzal na ni kuchyňský nůž s osmnáctimetrovou čepelí. „Po svém zatčení řekl Farell policejnímu důstojníkovi: Do pr**le. Ta holka si nezasloužila takhle zemřít, znal jsem ji celý život.“ Byla to pravda. Znali se již od jejího dětství.

Do roku 2010 chodil totiž Farell s její matkou Sarah Lodwigovou. Společně brali drogy včetně heroinu. Delikvent byl již v minulosti usvědčen z pobodání muže, což popíral. Nyní mu hrozí za vraždu přítelkyně až 25 let vězení. Soud stále pokračuje.

Antonn Blha ( 18. října 2019 09:59 )

Feti ztrácejí právo na život👺👺

mak ( 17. října 2019 04:15 )

Doučte se geografii: Swansea NENÍ v Anglii!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání