Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Nejkrásnější snímky Karla Gotta s dcerami: Holky mají na tatínka nádherné vzpomínky

Nejkrásnější snímky Karla Gotta s dcerami: Holky mají na tatínka nádherné vzpomínky
Zdroj: extra.cz
+ Dalších 10 fotografií
galerie
Ačkoliv Karel Gott (†80) byl nepochybně fantastickým zpěvákem, měl ještě jednu životní roli, která byla mnohem důležitější. Byl tatínkem čtyř dcer, které z celého srdce miloval. Dominika (46), Lucie (32), Charlotte Ella (13) a Nelly Sofie (11) se nyní vyrovnávají se ztrátou člověka, který byl jejich největším vzorem a idolem. Vzpomínat na něj s láskou mohou i díky nádherným snímkům, které jim budou celý život připomínat, jak moc je měl rád.

Karlu Gottovi se za jeho života podařila spousta věcí. Nazpíval písně, kterými se proslavil v mnoha zemích světa, zahrál si ve filmech a fanouškům dával přesně tolik lásky, kolik dávali oni jemu. Největším úspěchem jsou ale určitě jeho 4 dcery, které se nyní s těžkou ztrátou tatínka vyrovnávají.

Nepochybně nejkrásnější a zároveň nejdojemnější vzpomínku má na svého otce Charlotte Ella Gottová, která s ním nazpívala duet Srdce nehasnou. I ostatní dcery si však mohou tatínka připomínat, a to především díky nádherným snímkům, které si mohou prohlížet v albu.

Vzpomínky na krásné dovolené, společně strávené Vánoce, společenské akce, či obyčejné dovádění venku. To všechno a mnohem víc je zachyceno na fotografiích, které si děvčata budou jednoho dne s úsměvem na rtech prohlížet. Podívejte se do galerie na ty nejkrásnější snímky Karla Gotta s jeho milovanými dcerami.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy