Adéla Citová z Loun obhájila jako první Češka v historii titul mistryně světa ve sportovním aerobiku
Adéla Citová z juniorského Fitness klubu Louny jako první Češka v historii obhájila titul mistryně světa ve sportovním aerobiku. Foto zdroj: město Louny
Louny

Louny - Adéla Citová z juniorského Fitness klubu Louny, která byla začátkem léta oceněna na lounské radnici vedením města, po náročné přípravě nyní v nizozemském Leidenu jako první Češka v historii obhájila titul mistryně světa ve sportovním aerobiku!

Tomu předcházela úspěšná maturita na Gymnáziu V. Hlavatého, poprvé se stala mistryní Evropy a potřetí obhájila titul mistryně ČR. Dokladem vrcholné formy na právě uplynulém mistrovství světa je i stříbrný stupínek v kategorii dospělých dvojic, který získala spolu se svou oddílovou kolegyní Karolínou Jánskou.

1710citova1

V kategorii dospělých dvojic získala spolu se svou oddílovou kolegyní Karolínou Jánskou stříbrnou medaili. Foto zdroj: město Louny

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru